0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 yaşında kızım var ama ikinci bebegi düşünüyoruz ama sezaryen oldugm için korkuyorum ikinci gebelik de sıkıntı yaşarmıyım aynı yerimi keserler

10 Cevaplar

0 oy
(163,446 puan) tarafından
bence ayni yerden kesi yaparlar 
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Aynı yer kesilmiyor bira aşağısı veya üstü önceki kesi yerine göre ayarlıyor. Önceki dikiş yerlerinde takip ediliyor incelme var mı yok mu diye 
(659 puan) tarafından
2gün önce 2ci sezaryenimi oldum ve ayni yeri kestiler ayni yeri kesecekler. 4doğum yapacak olsam 4 ayrı yerden mi kesecekler nasıl mantık bu
(6,077 puan) tarafından
Cm oynuyor genelde birden fazla dikiş yeri olmasın diye kapatırken ona göre kapatıyorlar tek dikiş yeri görüyorsun yani
(611 puan) tarafından
Birbirlerine yakın yerden kesiliyor. Ama biz bakınca tek dikis sanıyoruz ama değil. Ben hepsini önceden sordum. Doktorum tek tek anlatti. İç dikişlerin bile üst üste getirmiyorlar kaynamada sorun olmasın herhangi gibi sorunla karsilasma diye
0 oy
(919 puan) tarafından
İkinci gebelikte aynı yeri kestiler iyileşme süresi aynı sadece daha bilinçli oluyorsun başına neler geleceğini biliyorsun o kadar canım 
0 oy
tarafından
Benimde ikinci bende sezaryen ameliyatı  oldum şurada bekleyeyim 
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Evet aynı yerden. Herşey geçiyor ya 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bilmiyorum kızım 4 yaşına giricek bı ay sonra . Oğlumda iki hafta sonra doğacak. Sezeryanliyim doktor bişey demedi
0 oy
(1,594 puan) tarafından
1yada 2 ml aşağısı yada yukarısı oluyor 

3 tane sezeryan oldum 
0 oy
(768 puan) tarafından
Aynı  yer kesiliyor canım 
0 oy
tarafından
Aynı yeri kesiyorlar korkutmak istemem ama ben im arası azdı diyede olabilir 2. De çok zorlandım sezaryen sonrası ağrım ve baş ağrısı dönmesi felaketi ama dediğim gibi arası azdı senin doğuma kadar 3 yılı bulur daha rahat olursun
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Ayy valla 22 aylık hiç ama hiç düşünmüyorum çok hakeretkli bi çocuk rabbim hayırlısını versin ama 4 5 yaşa kadar istemiyom iyi ceaarwt

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,148 soru

24,120,860 cevap

333,462 kullanıcı

...