0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün hafif kizarikti sudocrem sürerdim geçerdi ama bugün böyle olmuş ne iyi gelir sizce 

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hakiki zeytinyağı iyi gelir 

Kıyamam ya geçmiş olsun 
tarafından
Saol canım ...
-Reklam-
0 oy
(843 puan) tarafından
Yıka ve kuru tut canım geçer inşallah 
0 oy
(627 puan) tarafından
Bence Dr a gidin bu ihmale gelecek birşey değil. Cildiye daha iyi anlar.
(627 puan) tarafından
Kabarcıklar var canım o yüzden dedim. İsilik gibi durmadı alerjide olabilir diye düşündüm. Bir çeşit virüs te bu tarz şekilde çıkıyor. Doğru tedavi edilmezse de yayılıyor. İsilik kendi kendine geçer bu şekilde kabarmaz. Steril tutmanız lazım
tarafından
Cnm eklemeyi umudum o beyaz beyaz duran şeyler merhem sivilceye yapıştı o yüzden çok kötü gibi duruyor ama fotoda durduğu gibi değil hemşire kuzenime attım bana nemli kalmış sıcaktandır dedi
(627 puan) tarafından
İsilikse temiz su ile yıkayıp bepanten yada hametan iyi gelir. 3_4 gün içinde geçer. Ama kaşıntı yada ateş olursa mikrop kapmış enfeksiyona çevirmiş olabilir. O zaman Dr a gitmesi lazım. Terlememesine dikkat uyurken. Çok terleyen çocuklarda daha çok oluyor. Geçincede ılık su ile gün aşırı temiz tut aynı olmasın.
tarafından
Aslında biliyormusun şuana kadar klima açıyorduk mersin sıcak olduğu için bugünlerde yakmıyorum orası nemli kalmış bu yüzden halledeceğim inşallah düzelir cnm saolsaon
(627 puan) tarafından
Rica ederim canım çok geçmiş olsun. Kardeşim de Mersin de çok nemli biz fazla kalamıyoruz o yüzden.
0 oy
tarafından
Egzama olabilir bi dr git bdnce kafana gire biseyler surme
tarafından
Yok cnm isilikmis kuzenim hemşire onada sordum
tarafından
O zaman hametan krem ile zeytin yagi sur yaralara  pisige falan cok iyi geliyo ogluma
tarafından
Tmm cnm saolasin
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bnm ki bu kadar değildi ama  yakin..bnde önce hametan surdum üstüne zeytinyağı 2.günde surdum bayagi geçti kalmadı şükür bugün yok cnm
0 oy
tarafından
Yaaa kotu olmuş şu arkonun tüp seklindeki kremleri varya onlar boyle yaralara kizariklara cok iyi geliyor bulabilirsen alda sur bari
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Çünkü böyle boyuna pişik krem ise yaramıyor yıka orayı doktor bana hipocort yazmıştı kizsrikkiklar için tiracort vs onlar iyi 
0 oy
tarafından
Saolun kizlar zeytin yağı sürdüm bakalım inşllah iyi gelir 
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Canm benim profilime girip tüm  sorularda dünki problem diye başlık ı'm  var ona bi bakar mısın
tarafından
Teşekkür ederim cnm :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 495 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Neslis (856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 121 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Damlayaz (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 272 göst.
2 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,402 soru

24,098,488 cevap

332,231 kullanıcı

...