0 oy
719 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar yatak dolap sığarmi 

14 Cevaplar

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Yanı bir halı kadar 

tarafından
Hadi ya kziimin odası olcakta
(2,360 puan) tarafından
Besikle iki kapılı dolap sığar ama pek bi boşluk kalmaz
tarafından
Beşik değil canım normal Montessori yatak istiyorum :/ kızım büyük benim 15 aylik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz 6 metre cok.kucuk ikisi sigmaz 
tarafından
Çocuk odası olcak canim
tarafından
Kucuk canim ya
tarafından
Hicmi yatak dolap girmez
tarafından
Biri sigsa biri sigmaz
tarafından
Olsun cnm yapcak bişey yok
0 oy
tarafından
Benim 4 metrekare yatak dolap 3 komodin 1 makyaj masası 1 park beşik bir sepet besik arada da baya boşluk var 
tarafından
Bilmiyom canım bakalım yapılınca gorcez
tarafından
Valla eşimle yarim saat tartışma yaptık alanı gösterdi böyle böyle dedi :d
tarafından
hahaha :D kız bende şaşırdım 4 M2 alana nasıl olcak düşünüyorum iki saattir
tarafından
Valla kafalar karıştı:d
tarafından
Ahahah olsun canım hapcak birşey yok :D
0 oy
(777 puan) tarafından
Canım yatak belki sığar ama adım aticak yer kalmaz dolap da büyük mu kuvuk mu ona bağlı 6 m2 bir hali boyutunda düşün 
tarafından
Çocuk odası olcak cnm
(777 puan) tarafından
Yatak veya sadece dolap sığar diye düşünüyorum
tarafından
Yatak olsun ne yapım canım yapcak bişey yok :(
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Sigmaz canm bi halı kadar iste 
tarafından
Kızımın odası yapcam olmazmi
(2,718 puan) tarafından
Bi baza bi ikinkapaklı dolap sigar anca
tarafından
Oda yeter cnm
0 oy
(163,445 puan) tarafından
kiz oyle oda varmidir hic bisi sigmaz oraya
tarafından
Hadi ya kızımın odası olcak
0 oy
tarafından
Kiler niyetine yapılmış biryer bence. 

Aşırı küçük bişey sığmaz
tarafından
:( kızımın odası olcak
0 oy
(17,217 puan) tarafından
Çok küçuk canim. Yatak ve dolap minyatürse sığar. 
(17,217 puan) tarafından
Canim geçici süreyle olabilir ama sonra siğmaz çocuk odaya.
tarafından
Valla bilmiyorum canım geçici süreligine değil kendi evimiz bu
(17,217 puan) tarafından
Ay bende evimden memnun degilim. Kendi evimiz olunca ancak satip yeni bir ev alirsak rahat edecez. Inşallah sizede bize de yeni ve gönlümuze göre bir ev nasip olur.
tarafından
Canim valla ben burayı yeni aldım küçük olması önemli değil benim için zaten şuan 40 bin hercicaz komple yaptircam yematacak yeri olsun yeter oynayacak yer var yine evde kapalı balkon felan orda oynar kendine insAllah rabbim seninde gönlüne göre verir geniş evde oturuyorum ben zaten sattık bende ondan memnun değildim :D temizlemek saatlerimi aliyor
(17,217 puan) tarafından
Benim evimde geniş ama ısinma problemimiz var. Camları değiştirelim dedik 30.000 tl istediler. Ağzim açik kaldi vallla. Bende burayi satip merkezi ısinma sistemli bir ev almak istiyorum. Gece gündüz kombi yaniyor ama evin içinde sanki rüzgar esiyor.
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kız ne sigcak o odaya.  
tarafından
Kızımın odası olcak okadar küçük :( öyle deme ya morelim bozuldu canim
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Benim kizimin odasida hemen hemen o kadar c

Montessori yatagi var buyuk ama baza gibi cekmeceli cogu oyuncagi orda dolap simdilik yok ama bizim tekli koltugun ayaginda sknt vardi diye onun odasina koyduk oynayacak küçücük yeri kalmisti bende yerini degistim odanin kapisi kapanmiyo ama yeri acildi ozel yapim buyuk bir yatak sigar cekmeceli felanda olursa kiyafet oyuncak felan koyulur ha birde komidin koydum kiyafetleri var ustunde oyuncak kutulari felan simdilik yeterli buyudugunde ve kardrsi geldiginde napariz bilmiyorum ozel yapim bir sey yapilacak herhalde 
tarafından
Senin kaç çocuğun var canım valla ikinciyide düşünüyoruz ilerleyen zamanda ama o çocuk nerde yatar :D ahahshsh
(1,662 puan) tarafından
İkinci kızım yolda buyuk ihtimal büyük kizim.odasina dahi sokmaz simdiden diyo o benim yatagimi kirar ben ona baska yatak alırım ve asla yatagina bir baskasi yatamaz oyuncaklarıyla bile onun izin verdigi surede ve istedigi sekilde oynamak şartı var küçüğüm napar bilemedim :D
tarafından
Hadi ya kaç yaşında canım :D
(1,662 puan) tarafından
3 yasinda canm videosu bile var babasi bazen abarttigimi dusunuyor cektim izledi diyo sakin cocugu yanina birakma :D
tarafından
Ahahah insAllah öyle olmaz ya sen şimdiden öğret deki bak herkesin kardeşi var sen teksin seninde kardeşin olcak herkes gibi ve arkadaş olcak seninle oynayacak tek kalmicak sin felan de :D insAllah kiskanmaz eltimin oglunda böyle benim kzim ne alsa elinden alıyor oynatmiyo oda 3 yaşına gircek Şubat'ın 9 unda
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Küçük canım yatak sığar ama dolap odanin şekline ve dolabın boyutuna göre değişir
tarafından
Doğru haklısın canm
0 oy
(768 puan) tarafından
Kapıdan girince oda yatay mi dikey ceksenee
tarafından
Canim cekemiyorum yapılacak daha mutfaktan banyodan alincak usta demiş 6 M2 dikey değil ama yatay
(768 puan) tarafından
Yataysa güzel çok güzel hemde 2metreye 3 metre düşünürsek yatay olursa kapı ve pencere karşılıklı olur ne 2metrelik yerlere senin dolap ve yatak gelir

Boy 195desek ucu ucuna yatak yetiyor dolapta 150cm olsa tam kapı acmalik yer kalır ve ortada 70 80 cm Halilik küçük yer kalır
tarafından
Dikeymi kötü canım
tarafından
İnşaallah canim  olur ya ben aslında Montessori yatak istiyordum ama napcam bilmiyorum gömme dolap yaptırırım olmadı boydan boya
(768 puan) tarafından
Onlar çok kullanışlı değil ki bebiş ayaklanmış tır senin uyanınca aşağı atlar valla
tarafından
Evet canım ama ben öyle yüksek istemiyorum
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Canım valla benım oturduğum oda o kadar sadece köşem ve televizyon bide sehpa 
tarafından
Oda güzel cnm bende kızıma oda yapcam
(2,589 puan) tarafından
Yani yatak dolap sığmax
0 oy
(817 puan) tarafından
Cok kucuk ortaya serılen bı halı ladar fılan ımkansız oraya en fazla hem yatak hem calısma masası gibi anternetifli kullanıslı bişey koyarsan olr tek parca baska bısı sıgmaz mumkun degıl
tarafından
Zaten kızıma oda yapcam canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,046 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 591 göst.
0 oy
5 cevap 995 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,944 soru

24,118,210 cevap

333,336 kullanıcı

...