0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar altın fiyatları yukselmisken 1 tane küçük altınım var 600-700tl kenara koyduğum param var . Sizce fiyatlar yukselmisken küçük altinimi satıp üstüne biriktirdiğim parayı ekleyip altın bileklik mi alsam yada ne ediyorsa onumu alsam ? Küçük altının fiyatı düşerse hiç birşey elde etmemiş olurum. Sizce bozurup alayım mı? Yada küçük altın hep dursun elinin altinda öyle daha iyimi olur dersiniz ? En karlisi sizce nasil olur ??

9 Cevaplar

0 oy
(22,055 puan) tarafından
Bence hic bozdurma canim eldeki parasyida iyice birliktir bi altın daha al koy kenara
tarafından
Fazla biriktiremiyrm canım elde para durunca illaki harcanıyor biriktirdgmde bitiyor :((
-Reklam-
0 oy
(53,796 puan) tarafından
Gram altin al yettigi kadariyla eline para gectikce gram yao cogalinca küçük altın yaparsın onlar birikince cumhuriyete cevirirsin
tarafından
Fiyatlar çok yuksekken satmayı düşünüyordum. Yada bozdurup parayı alsam sonra fiyat düşünce o parayla küçük altin alsam 1 tane bozurmuskn fiyt düşünce 2 küçük altın eder belki :( kafam karıştı
(53,796 puan) tarafından
Biz bozdurduk dusecek diye iyice cikti cikmadan yapalim tekrar dedik bu seferde dustu
tarafından
Evet ne olacagida belli olmuyor ki .. en son küçük altin 1.300 tl idi kaç gündür bakmadimda çıktı mı düştü mü diye
0 oy
tarafından
Aşkım yatırım ya çeyreğe ya adana ya yapılır babannem hep böyle derdi haklıymış ta satarken zarar etmiyorsun 
tarafından
Herşey ateş pahası canım. Küçük altın almak bile zor şimdi :((
0 oy
(817 puan) tarafından
Suan elındekı nakıt gram zaten bos ver daha düşücegını sanmam elındekınden olma düşüncen mantıklı ama suan şu krızde paraya cevirme gidiverir Allah korusun cıkar cıkar düştüğündede senın bozdurdugundan daha fazla olursa zarara girersin benım kızımın parası var 700 100de ben eklıycem gram alcam inşallah 
tarafından
Elimdeki paranin üstüne ekleyip bende gram alayım ozmn. Çünkü harcanıyor. Harcamadan birşeyler alayım dedim
0 oy
tarafından
Altının büyüğü küçüğü olmaz ki. Para kenara attıkça al kenara at. Düşmez ama artar. Uzun vade de altın herzaman kârdır.
tarafından
Küçük altın bile çok pahalı birşey alınmıyor eldeki parayı da harcıyorsun ister istemez.
0 oy
(14,188 puan) tarafından
Bence elindekine ne geliyorsa onu al diğer altının üstüne koy ne olacağı hiç belli olmuyor
tarafından
Tamam canım haklısın
0 oy
(765 puan) tarafından
Hepsini satıp dolar al :D
tarafından
Hshahhahhh :)) mantıklı
(765 puan) tarafından
Mantık bizim işimiz :D
0 oy
tarafından
Altın dursun kenarda
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(14,746 puan) tarafından
Canim bu devirde altin yapmak gerçekten zor birikim için düşünüyorsan hiç bileklik işine falan girme yaptığın altin kalsın kenarda biriktirdiğin para da yetiyorsa gram yaptır yetmiyorsa al bi açılmaz kumbara koy içine orda biriksin hazir para ister istemez harcanıyor sana katılıyorum 
tarafından
Evet canım ihtiyaç bitmiyor harcanıyor malesef. Üstüne koyup gram almaya çalışayım

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 317 göst.
+1 oy
17 cevap 392 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.

Kategoriler

1,466,671 soru

24,034,030 cevap

328,835 kullanıcı

...