0 oy
1,605 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Kjzlar eşimin iş yerınde bir kadın var  eşimin demesine göre kadın 42 yadında ama fotoda kadın 42 gostermıyor  benım goruşüm  eşime yemek verıyor  netfilixs şifresini vermiş eşim film izliyor devamlı  bedavaya kım verır dıyorum  kendı kendıme bır gun kapıyı açıcaktım ben eşimin geldıgını anladım eşim telefonda kapıdayım  sen nerdesin nasılsın dedı bişeyler mırıldandı sonra eve gırdı sordum zekı dıye arkadasımla konustum dedı  bundan 1 ay önce de  eşim eve biraz  içkili geldı  telefonunu karıstırdım uyurken bırıne bi şarkı armagan etmiş bende  mesajı kendı telıme kaydettım  kadını aradım gece 4 de ya erkekmı kadınmı dıye kadın çıktı   sabaha eşime sordum bi aradas  bu kadınla arkadaslık kuruyor o gonderdı telefonumdan ben degıl dedı falan durum  bıraz karısık kızlar bana yardımcı olurmusunuz ben mı yanlış dusunuyorum 

52 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Ne kadar saf kalplisin 

Esin aldatıyor k.bakma 
(6 puan) tarafından
Banada ole gelıyor canım  eşim tekstilde çalışıyor  canım ama eşimden yasca buyuk bu kadın  bı kadın daha vardı annemde tanıyor zaten o kadını 3 u takılıyordu yıyıp içiyorlardı  eşim onlarla takıldıktan sonra bı degıstı eve gelıyor netfılısxten fılm  ızluyor muhattab olmuyor ayrı yatıyor benle  dıyorumkı sana sarılıp uyumak istiyorum hastayım grıbım dıyor sabah işe giderken  arkasını donup gıdıyor
tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyim ki bir insan neden bunu yapar ya
(6 puan) tarafından
Bende anlasam canım  zaten
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Günahını almim ama 

Genelde hep arkadaşin derler standart bahane artık bu
(6 puan) tarafından
Aynen  canım banada ole geldı   ya bu arkadı tanıyorum benım abim saydıgım biri zaten arasam ogrenırım ama anlaşmadıklarını nerden bılıcem  o gun onun telefonundan gonderılmış ali gonderdı benım işim olmaz kadını istiyor işte  ben herseyı kaydettım delil olaraktan sabah artık dayanamadım sordum bi teleşlandı kadının eşi moldovyalı işte sen kadını neden aradın  senı  kocası arayıp rahatsız eder  yanlış anlar   falan dıyıp benı korkuttu baya  yanı anlıycagın
tarafından
Hiçte korkma ben olsam arayıp söylerim ve bence eşine belli etmeden delil toplamaya bak o korksun sen değil teline sende şifre koy ilgi gösterme köpek gibi peşine düşer zamanla ama sen dediğim gibi delil toplamaya bak canim
+1 oy
(862 puan) tarafından
Evli bir erkeğin iş arkadaşıda olsa bu kadar samimi olması bana saçma ve gereksiz geliyor ne münasebet şifre vericek film ızlicek takipte kal bence her bulduğunu da kendine at yada güvendiğin birine birşeyler var gibi 
(6 puan) tarafından
Bole gıderse annemle devreye gırıcem canım olmadı
+1 oy
(1,385 puan) tarafından
Bu arkadaşları olmasa sıç.tikları b.oku kime sıvarlar  acaba 
(6 puan) tarafından
Valla o kadar haklısınkı  hep arkadas kımle konusuyorsun arkadasımla l
Kımle goruşmeye gıdıceksın arkadasımla arıyorum nerdesin işim var hep bole yanı
0 oy
tarafından
Valla kesinlikle şüphelenmelisin ne demek bir arkadas gönderdi telimden diye yalan bence 
(6 puan) tarafından
Banada ole geldı canım ben erkek olsam izn vermem eşim yanlış anlar dıye düşünürüm  yani
0 oy
(702 puan) tarafından
Gorunen koy klavuz istemez gibi geldi bana ama insallah oyle degildir
(6 puan) tarafından
Valla canım  yalanmı gerçekmı artık bılmıyorum takıpteyım susuyorum ona karsı ama zaten varsa bedelini agır odetcem  yani
0 oy
tarafından
Üzmek istemem ama belli yani hersey ortada canım 
(6 puan) tarafından
Kelımelerı eşleşmıyor zaten canım  olumsuz butun dedıklerı
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Diğer konular için bise diyemiyicem takipte kal ama şifresini verebilir onda kadının bi kaybı olmuyo eşimde netflix kullandığı zaman şifresini başkalarına verirdi bide yaşını da göstermeyebilir bizde ailece hic yaşımızı göstermeyiz bunlar sorun değil ama diğer konular için takip edebilirsin
(6 puan) tarafından
Ole yapıcam canım  takıp edıyorum elımden geldıgı kadar
(9,610 puan) tarafından
Insallah tahmin ettiğin gibi değildir..bahaneleri cok saçma kimse inanmaz ama umarım yalan değildir
0 oy
(2,981 puan) tarafından

Yalan söylüyor hep klasik laflar..:(

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Heee benim telefonumdan biri başkasına şarkı göndersin böyle saçmalık olamaz canım Allah kolaylık versin sana
(6 puan) tarafından
Evet valla saçmalık ben izin vermem arkadası faturasını odememiş  işte eşimin telinden atmış ben dedım ertesı gun odemışmı bu kadın arkadasının faturasını bu kadın yok odemedı basından salmak için ona ole solemiş dedı bana   ınandırıcı gelmedı bana pek
(1,555 puan) tarafından
Arkadaşım dikkat et takipte kal derim gözlemle eşini şüpheli hareketlerini varmı telefonu ortalıkta birakiyo mu birakmiyo mu
0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle :(
(6 puan) tarafından
Bende ole düsünmüyorum degıl canım
0 oy
tarafından
Boynu altında kalsın. 
(6 puan) tarafından
Katılıyorum canım
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Yanlışlık yok eşin seni aldatmış hala fevam ediyormu bilmem bu zamanda herkesin teli var başka kadına yazmak şarkı atmak için kocanın teline kalmaz kimse. Hala fevsm ediyosa whatsap web di galiba onu yap öğren 
tarafından
Hep arkadaşları kullanıyor bu adamlarin telini
(1,784 puan) tarafından
Evet erkekler iyi yalan söyleyemiyor salaklar :) ordan bile belli aslında
(6 puan) tarafından
Tam anlamadım canum en son yazdıgından  verın akıl bana valla ya aklımı yıtırcem
(1,784 puan) tarafından
Kızım sakın belli etme sinirini.Whatsaptan takip ediyolar ya onu yap bilmiyosan burda yapanlar var öğren bi takip et çünkü kesin o şarkıyı bi kıza gönderen senin eşin bu cepte artık. Nasıldı sözleri şarkının onuda merak ettimde.dediğim gibi sakın renk verme. Salağa yat. Önce delil topla.
0 oy
(53,809 puan) tarafından
Yani o arkadaslar pek arkadas olmuyo simdi herkesin elinde telefon var baskasinin telefonunu almaya gerek yokki. Lisede kizlar benim telefonu kullanırlardı o zaman telefon yaygin degildi simdi yaslisi colugu çocuğu herkeste telefon var. Aldatiyo diyemem de bi isler çeviriyor gibi
(6 puan) tarafından
Aynen canım banada ole gelıyor zaten  var bişeyler ben oncedende calıştım bu kadınla tanıyorum bu kadını işte benım Ablam dıyor  sen benı yakıştıramazsın anam yasında bırıyle  dıyor  yanı
0 oy
tarafından
Benim telefonumdan bı arkadas yapmış yalanı en büyük kanıt bence
(6 puan) tarafından
Evet canım bana ınandırıcı gelmedı  dedım kı bu kadının numarası varmı sende ne dıye kayıtlı dedım  derya abla dıye kayıtlı dedı gecen baktım yok  farklı bı erkek ismi  dıye mı kaydettı acaba dedım
0 oy
tarafından
Bacım aç gözünü aç,daha nasıl olabilir yani ??
(6 puan) tarafından
Ben bu olayı canım 1 aydır kovalıyorum canum zaten  coktan açtım
tarafından
İnşallah korktuğun başına gelmez diye dua edeyim canım, düşüncesi bile çok kötü ya Allah yardımcın olsun
0 oy
(12,039 puan) tarafından
Malesef kuzum tavrını koy gerekeni yap yoksa çok ezilirsin boyun eğme
(6 puan) tarafından
Asla egmem  zaten canım kendımı kuçuk düşürmem
(12,039 puan) tarafından
Bartınlı mısın
0 oy
(780 puan) tarafından
Bariz aldatiliyorsun gözünle görmediğin kalmış sadece 
(6 puan) tarafından
Bi görsem canım zaten   oalnlar olucakta  goremıyorum
(780 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm
(6 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Hep yaşı büyük diye anlatırlar ve onun hakkında seninle bile konuşma cürretinde bulunurlar böyle böyle başlar kuzum Allah yardımcın olsun
(6 puan) tarafından
Evet canım bwnle tanıstırcaktı   yanıma getırcektı senın  karını merak edıyoruz işte  bı tanısıyım eşimde tamam abla bı gun gotururum tanıstırırım demiş ben istemem dedım ben kadını tanımam etmem dedım  ne tanışıcam dedım  kımseyı getırme dedım eşime
0 oy
(2,558 puan) tarafından
CNM her aldatan erkek arkadaşımın sevgilisi der

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 840 göst.
6 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (74 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 161 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 749 göst.