0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Neler yapmalıyım ya aynı evin içindeyiz odaya kapattım onu bebeğime bulaşmasın diye neler vermeliyim nasıl atlatır
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kovit oldum eşimle aynı evin içinde ne oda ayırdık ne yatak ne sofra eşime bulasmadi 

Çokta kasmamak gerek
tarafından
Sen rahatsın ozaman benim oğlum var böbrek hastasıyım
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Bol c vitamini yatııgı odayı sık sık havalandrsn cnm plastik al herşeyi sarımsak yesin
tarafından
Tabak kaşıktanda bulaşırmı canım
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Temizliğe temas etmemeye dikkat edin sağlıklı beslensin yeter
tarafından
Tamam canım ALLAH c.c razı olsun❤
(25,181 puan) tarafından
Senden de canım allah şifa versin. Aktardan udi hindi yağı aldır günde 1 kaşık içsin eşin şifadır.
tarafından
O herzaman evimde bulunuyor canım kullanıyorum 1 aşısı var çok kötü değil sadece hapşuruyor okadar bu gün 3 günü testi bu gün sonuçlandı ama oğlum için tedirginim
(25,181 puan) tarafından
İyi şükür canım siz bş araya gelmeyin hiç. Benim eşim kovid oldugunda bilmiyoduk oğlumu sarıldı öptü işe yolladık öğlen ilerledi rahatsızlığı pozitif çıktı eve geldi bize bulaşmadı. Ben aşılıydım oğlumda emdiği için faydası oldugunu düşünüyorum
tarafından
Ben emziriyorum diye aşı olmadım oğlumda zaten süt içiyor odaları ayırdık işte şüphelendiğinden beri valla psikolojim bozuldu heryere sirke döküp duruyorum bilmesek daha iyi geçiyordu
0 oy
(663 puan) tarafından
Kozalak şurubu aktarlardan veya eczaneden sorun bu dönemde çok iyileştirici bir etkisi var 
tarafından
Peki çok sağolun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Muhammedelifmertomer (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 370 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde nergs (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 525 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Napcanadimi (695 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,035 soru

24,106,182 cevap

332,702 kullanıcı

...