0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oglum1,5 ay önce ağır bronşit geçirdi 5 gün ateşler için de kaldı eşim geçen gün grip oldu evde maske taksam da koruyamadim sadece öksürüğü var burun akıntısı yok doktor sağ cigerinde balgam var dedi film çekmedi ama geçen de böyle dedi ertesi gün 39.5 derece ateşle bronşit dediler antibiyotik yazdı bide ishali olduğu için probiyotik denemediğim doğal şey kalmadı hakiki bal yediriyorum her gün kara turpun icine bal koydum Onuda yediriyorum,çam kozalağı şurubu içiyor her gün ama geçmiyor daha önce ki hastalık dan ciğerin de balgam kalmış olabilir dedi zatureye dönmesinden korkuyorum Allah korusun nasıl gider bu ciğerlerin de balgam çocuğu sık beonşit olanlar neler yapıyosunuz

1 cevap

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Balgam söktürücü şurup vermedi mi? Ateşi ondan değildir ama enfeksiyonu atamamıştır üstünden 
tarafından
Yok şimdi ateşi geçen ay ateşlenmesi o kadar uzun bronsitten ateş olmaz domuz gribi olmuş olabilir geçen aydan balgam kalmış olabilir dedi hava verdi 2 çeşit günde 6 kere kullanıcaz evde daha önceden balgam söktürücü var ama yazmadı yeni
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
+1 oy
1 cevap 174 göst.

Kategoriler