Eski bı arkadaşım tanıştığımız da çok dindardi zaten dini bi ortamda tanışmıştık. O zamanlar herkese bildiğini anlatmaya çalışırdı. Çarşafa falan bile girmişti sonra ağır geldi onu çıkardı ama tesettürüne dikkat ederdi. Eşinden çalışmasını istediği için,kıyafetlerini daha modern giymesini istediği için gibi gerekçelerle ayrıldı. Bu arkadaşım bikac aydır sosyal medyada kendini paylaşır oldu. İlk başlarda kimse benim yaşadığımı yasamadii,kimse bana karışamaz,eleştiremez,sorgulayamaz,yargılayamaz gibi paylaşımlara başladı sonra da yeni tarzını. Şimdi dar pantolonlar başında bı sal ama eğreti yani bazen önünden saçlar gözüküyor makyaj falan yani artık taniyamiyorum. Duyduğum kadarıyla aslında açılmak da istiyormuş. Çok şaşırdım ama bişey de diyemedim tepkisinden çekindim. Nasıl yaklaşsam ki. Çevredeki insanlar bazen bana soruyor noldu diye. Ama bende bilmiyorum sosyal medyadan gördüm bende artık farklı şehirlerde yaşadığımızdan. Siz olsanız sorar mısınız noldu diye yada nasıl yaklaşırsınız