+1 oy
750 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eski bı arkadaşım tanıştığımız da çok dindardi zaten dini bi ortamda tanışmıştık. O zamanlar herkese bildiğini anlatmaya çalışırdı. Çarşafa falan bile girmişti sonra ağır geldi onu çıkardı ama tesettürüne dikkat ederdi. Eşinden çalışmasını istediği için,kıyafetlerini daha modern giymesini istediği için gibi gerekçelerle ayrıldı. Bu arkadaşım bikac aydır sosyal medyada kendini paylaşır oldu. İlk başlarda kimse benim yaşadığımı yasamadii,kimse bana karışamaz,eleştiremez,sorgulayamaz,yargılayamaz gibi paylaşımlara başladı sonra da yeni tarzını. Şimdi dar pantolonlar başında bı sal ama eğreti yani bazen önünden saçlar gözüküyor makyaj falan yani artık taniyamiyorum. Duyduğum kadarıyla aslında açılmak da istiyormuş. Çok şaşırdım ama bişey de diyemedim tepkisinden çekindim. Nasıl yaklaşsam ki. Çevredeki insanlar bazen bana soruyor noldu diye. Ama bende bilmiyorum sosyal medyadan gördüm bende artık farklı şehirlerde yaşadığımızdan. Siz olsanız sorar mısınız noldu diye yada nasıl yaklaşırsınız

27 Cevaplar

0 oy
(1,950 puan) tarafından
Cok dindar değilmiş demek ki.
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından
Ne yaşadığını neler hissettiğini bilemeyiz..Dua ederim ona da ama ne sorar ne yargılarım..üzülmekten, yargılamak ve yadırgamaktan da korkarım..Allah katından kimin ne derecede olduğunu bilemeyiz, herşey dış görünüş değil..Bizim de yarın bir gün ne olacağımız belli değil.. Rabbim hidayet versin..
0 oy
tarafından
Açıkken kapandığında birisi seni yadırgadımi laf soyledimi niye kapandın dedi mi kapalı biri de açılınca bunu sorgulamak düşmez bence ;)
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Herkesin kendi hayati bildiklerini anlatmaya çalışırdı demissin elbet gunahida sevabida biliyor herseyi bile isteye yapıyordur kendi hayatı sevabida günahıda çekecek olan o. Sen hic sorma bence sana soranada ben bilmiyorum kendi hayati de gec sonuc olarak bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Beni ilgilendirmez valla,kim napiyosa yapsın,aklı fikri yok mu,kocaman kadın sonuçta boş ver
tarafından
Yani aklı fikri var da insan üzülüyor ister istemez
tarafından
Bacım boş ver,üzülmeye bile değmez kız napican,kendine zarar
0 oy
(36 puan) tarafından
Normalde görüşmüyorsanız bunun için arayıp nedenini sormaya kalkarsanız muhtemelen terskenirsiniz. Ama bende olsam üzülürüm tabi. Bu gibi değişimler bir anda olmadığı gibi biranda da birinin söylemesiyle değişmez. Biraz zamanla kırmadan hatayı söyleyerek değil biraz daha göstererek anlatmak belki daha iyi olabilir. Rabbim hepimize hidayet nasip etsin. 
tarafından
Görüşüyoruz sadece farklı şehirlerde yüz. Görüntülü falan arasiriz ama hiç konuyu açmadım şimdiye kadar
0 oy
tarafından
İnsan bir şok yaşar uzulurde ama kimbilir neler yaşadı da o kararı aldı belki çevreye tepki olarak yaptı bilemeyiz o yüzden ben girmem o mevzulara derdini dinlemeye çalışırim. bir kapalı bayan olarak açılmak inan onun için de zordur kimbilir içi ne kadar yaralı 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,458 göst.
15 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pyr (129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 330 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde asminim09 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.