0 oy
521 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşi anlayışsız olan var mı aranizda

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gidene kadar he gittikten sonra salla 
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Böyle saçma ***** bi durum olamaz yaaa annem ve ailem varken niye onun anasının babasının yanında kalıyorum ki ben bu kafayı anlamıyorum valla erkekler gidip annelerimizin yanında kalır mı hiç biz olmadan kadınlar niye kalmak zorunda valla bugüne kadar hiç eşim olmadan annesi gilde kalmadım hep kendi annemde gittim kaldım bi şey olunca 
(23,352 puan) tarafından
En iyisi canım kayinvalidemler burdaydı gece sancim tuttu annemi aradım beş saat yoldan geldi bir gece hastanede bir ay evde benimle kaldı bebeğime büyük çoğunlukla kendim baktım annemde sağolsun bana bebek gibi baktı ben bilmiyorum anne kız gibiyiz lafına inanmıyorum ne o bana anne olabildi ne de ben evlat olmaya çalıştım saygı olması yeterli bence bu saatten sonra
(2,983 puan) tarafından
Ya anne sevgisi ilgisi alanlar başkasını daha çok sevemiyor ama bunun eksikliği varsa bence kaynanasina daha çok bağlananlar var. Benmde kaynanamda kötü biri dehil ama annem gibi de sevemem yani he seviyorum ayrı ama annemle kiyaaslamasi kendini saçma olur beni büyüten doğuran emek veren annemin yerini alamaz.
(23,352 puan) tarafından
Yukarıdaki yorumlarımı okudun mu bilmiyorum ama ben o evlat özeni görmedim ne evinde misafirken ne hamile iken ne doğum yaptığımda hasta idi dört ay bizde kaldı görümcemde bizdeydi sürekli dua eder oğlum kızım bana çok iyi baktı Allah onlardan razı olsun diye daha duymadım ki desin Allah razı olsun gelin evinde misafir etti desin kayinpederime yemek yaptım gönderdim lohusa idim o süreçte gelmiş bizde annemin yanında çok hayırlı evlat babasına yemek yapmış getirmiş dedi mesela artık tutamadım kendimi yemeği ben yaptım hayır duasını sen aldın dedim eşime iki annenin de yanına gerçekten seni sarıp sarmalasa annen gibi sevmezsin belki ama teyzen gibi seversin biz de o da yok :((
(2,983 puan) tarafından
Yok okumadım pek canim genel olarak söyledim bunları. Nasıl yani eşine mi allah razı olsun diyor :! ne alaka yahu eşinde demedi mi karım yaptı diye. Ya sen güzel birşey yapmışsın onlar bilmesee bilmesin Allah bilson sende ona göre hareket edersin bundan sonra üzme kendini. Ama insan bı teşekkür istiyor tabi.
(23,352 puan) tarafından
Kesinlikle işte kıymet bilmezlikten başka bir şey değil Rabbim görüyor
0 oy
(6,721 puan) tarafından
Kocam öle dese gotune tekme atarım s..ktr sil unut ne la yenioda mi senle mi ugrascam der gider bir ay kalır tekrar kaynanama giderdim cnm kocam öle deil ama çok şükür zorla anneme yolluyor bn öle gitmek glmek istmyrn pek evcilim daha cok
0 oy
(775 puan) tarafından
Eşinin ailenle arasinda problem mi var?
(11 puan) tarafından
Yok hiçbir problemi de illaki sartlayacak
(775 puan) tarafından
Yaptigi cok sacma o zaman. Sen boyle anlatinca aralarinda bi sorun varda ondan yapiyor diye düşündum
0 oy
tarafından
Kalacak olan sensin nerde rahat edersen oeda kalırsın benimki hiç öyle değil ben kalırım annemlerde zor izim verir evet ama bi kere lafı gectş annesi bende kalsın dedi ben dedim hayatta kalmam
0 oy
(23,352 puan) tarafından
Şu an dedigini yaparsan ömür boyu onun dediğini yaparsın canım iyi düşün bir kere sindirdiler mi hep öyle davranıyorlar nedenmiş gerekçesi neymişte on gün yetiyormuş 
(11 puan) tarafından
Son zamanlarımis da doğumu annesinin yanında yapacam ya burda olacakmism
(23,352 puan) tarafından
Sen bilirsin canım tabiki karar senin ama ben olsam böyle bir sözün üstüne kabul etmezdim
0 oy
(163,336 puan) tarafından
hamd olsun oyle deel

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,959 soru

24,066,064 cevap

330,373 kullanıcı

...