0 oy
447 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,034 puan) tarafından

Sosyal medyada başlatılmış bu soru ilk ben cevap vereyim 

Herşeyi sakladığı dönemlerde telefonumu bir gün boyunca kaybetmiştim sessizdeydi yatakla Alex'in arasında buldum :D 

Bı kere de evin kapısı kilitliyken anahtar kaybolmustu :( cekyatin aralarında buldum

Bı kere klozette diş fırçası buldum 

Ve daha neler neler sizden gelsin şimdi:D

19 Cevaplar

0 oy
(5,096 puan) tarafından
Benimki daha o kadar büyümedi
tarafından
Başımıza gelecekler sjsj
(4,034 puan) tarafından
Keyfini sür :D
(5,096 puan) tarafından
Öyle valla ben kendi kaybettiklerimi bulamıyorum kizinkileri nasıl bulacağım hiç bilmiyorum ya kulagimdaki telefonu 1 saat aradım telefondaki sivri zekalı arkadaşımda yok şuraya bak buraya bak diyo ben saftiriko o benden daha saftiriko
tarafından
Ahahhaha abla yaaa kahkaha attim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir kere eşimin telefonu sessizdeymiş kızım o zaman 3 yaşlarında falandı misafirler de vardı..çaldırıyoruz telefon yok her yere bakıyoruz yok bil bakalım nerde çıktı? :)) kızımın koynundan o şekilde 2 saat dolaşmış üstünde atletin altında:) o da birşey  demiyor deli gibi telefon arıyorduk
(4,034 puan) tarafından
Al  iste :D
0 oy
tarafından
Kilidi icerde bırakıp  çelik kapiyi çekmem çok kötü olmuştu 

Sonra allahtan bir tane cam açıktı merdiven dayayıp eve girdim 

Geçen günde kahvaltı hazırlarken telefonumu buzdolabında unutup saatlerce aramam kötü oldu 
(4,034 puan) tarafından
Olur öyle şeyler benim de en en büyük problemim telefonu bulmaya calismak
(3,599 puan) tarafından
Ay ben :) bende anahtarı kapının üstünde bırakıp aşağıya indim eşimin anahtarı var diye kayınpederime indik geldik arkada anahtar olduğu için kapı açılmadi ve saat gece 12 ye geliyordu eşim aldı çekici kapıya bam bam diye vuruyo sinirden :) sonra kayinpederim faln geldi ayıp herkes uyuyo dedi neyse nerdeyse kapıyı soktuk artık anca eve gidebildik
0 oy
(163,443 puan) tarafından
kumandayi baharat kavanozunda yuzugumu dondurucuda telefonumu buzdolapta su sisesini banyoda buldum ☺
(4,034 puan) tarafından
Hiçbir şey olması gereken yerde degil
0 oy
(53,964 puan) tarafından
Kizimin eldiveni kayip bulamiyorum nevresim icine kaçmış olabilir diye bakarken esimin aylardir kayip çorabının esini buldum ☺️☺️☺️ 
(4,034 puan) tarafından
Neye niyet neye kısmet :d
(53,964 puan) tarafından
Baska bi corabin eside yok oda cikmadi☺️☺️
tarafından
Onu ararken kendi çorabını da kaybetme
0 oy
(852 puan) tarafından
Annem pazardan gelmişti cüzdanını bulamıyor 1 saat evi aradık taradik bulamadık annem gitti pazara yollara baktı eli boş döndü 2 saatin sonunda cüzdan buzdolabından çıktı :D
(4,034 puan) tarafından
Helal para işte ama oraya nasıl irmis
(852 puan) tarafından
Annem aldıklarını dolaba dizerken koymuş
0 oy
(11,185 puan) tarafından
Bizim evde ne kaybolsa buzdolabından cikiyo :D birgün rendeyi almış yatağında buldum :D herşey heryerdn çıkabilir Bizim evde anahtarı alıp akvaryuma atmış
0 oy
tarafından

Bi kere ablamda günlerce kumandayı aradik ama hepimiz her gece gunduz ariyoruz yok. En son pandufu giyim dedim yegenim icine koymus meğer ordan cikti :)bi kezde kuoem kaybolmuatu perdenin altindan cikti

0 oy
tarafından
Başörtümü tuvalet dahil her yere bakıp sırtımda bulmam :))) 
tarafından
Aynısını bende yasadim
0 oy
tarafından

Hiç hatırlamıyom :D

0 oy
(6,826 puan) tarafından
Maaş kartımı yana yakıla ararken 2 saat aralıksız eşimin  beni arayıp telefon kılıfının arkasına baktın mı demesiyle hüsrana uğradım neden bu adam herşeyi biliyor diye... Yokluğunu göstermesin Rabb'im :)
0 oy
tarafından
Alex mı kız oglusunun adı 
tarafından
Alez dir o ☺☺
(436 puan) tarafından
Alez demek istemiş bence :)
tarafından
Kız ne diyoruz anlamadım alez yatak koruyucu :)
0 oy
(1,412 puan) tarafından

Tlfonumu geçen hafta koltuğun baza kısmında buldum ara boşluktan içine atmış ara ara bulamadım eşim gelince aradım sesinden buldum Allahtan sessizde değildi yoksa sittin sene oraya bakmak aklıma gelmezdi :)

0 oy
(42 puan) tarafından
Oğlum enzimlerini o kadar ilginç yerlere koyar ki 

Bi kere iki sehpanın arasına sıkıştırmış 

Bi kere çekmecenin boşluğu vardır ya oraya atmış zor görünür 

Bi kere çamaşır makinesinin lastiğinin arasına koymuş ve aklıma gelmeyen daha neler neler az emzik aramadım ya :)
0 oy
(3,278 puan) tarafından
Anahtarı anahtarlık ya buldim bakmama regmen belki bir ay bulamadım üstüne eczane poşeti varmış onun altında kalmış :)
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Yüzüğümü çkarmiştim kızım aldı akşama kadar aradım bezine sokmuş diş fircasi yatagın içinden çikti babasinin cüzdanini bezinin içine saklamış en sonda nevresimin içinde para buldum kızım varsa herşey mümkun ha birde telefon buzdolabına meyvelikteydı :)))) 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bugün telefonumu bez çöp kovasında buldum kızım sağolsun bi kerede bütün mutfağı arayıp bulamadığım un kavanozu salondan çıkmıştı
0 oy
tarafından
2.5 yil once bu evime tanisirken bir kutu dolusu ayakkabimi o gun bugundur daha bulmadim. Gecen depoya indim orda buldum. 2.5 yildir o ayakkabilari giymiyordum . Ustelik en sevdigim yazlik ayakkabilar. Yani babet ve sandaletlerim : D
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Kizimin yazın civcivi vardı. Sabah patates almak için evden çıktım kızım da arkamdan koştu kapıyı çekti anahtar içerde  civciv bâlkonda geziyodu.  Kapıda açık. Gece 11 e kadar evde tek gezmiş dolaşmış en sonunda üşüyünce tv konsolunun en arkasına girmiş tv kabloları sıcak ya acıktı televizyon ısınmaya çalışmış ya nasıl icim acımıştı. Yaz sonuydu akşamları serin oluyodu 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 80 göst.
+2 oy
4 cevap 282 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Mutlu&anneyim (831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 197 göst.
+1 oy
11 cevap 406 göst.

Kategoriler

1,471,402 soru