+1 oy
982 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bu durum başınıza gelmiş olsa ne yapardınız ?

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ona o ismi yazdiracak cesareti vermezdim en basta:D

-Reklam-
0 oy
(23,353 puan) tarafından
Bir ay süresi var edevletten taleple değiştirebiliyorsun mahkemeye düşmeden başvuru yapar kendi istediğim ismi koyardım sorduğunda da annesi olarak ben öyle uygun gördüm derdim 
tarafından
Aaa öyle hak var mı
(23,353 puan) tarafından
Bizim oğlana kimlik çıkartırken nüfustaki memur öyle demiş
0 oy
(919 puan) tarafından
Aboooooo düşünmek bile istemiyorum :((((
0 oy
tarafından
Bu konuda hassasım ya öyle bı şey olsa tahmin bile edemiyorum tepkimi
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Eşim ASLA yapmaz yapamaz diyelim yapacak karakterde birisi olsaydı o kmliği onun gtüne sokar boşardm sorn sadece isim değil bni hiçe sayması olurdu bni kadın yerine ana yerine koymayanı bende eş yerine adam yerine koymazdm
tarafından
Kız baya sinirlendin
0 oy
(66 puan) tarafından
Ben kızıma nisan ismini koydum eşimde hep sare derdi nisan olmaz diye söylenirdi sonuç olarak nisan sare kimliği çıkartmaya gidince korkmadım değil hani
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Önce mahkemeye başvurup isme itiraz ederim. Yanlış bilmiyorsam böyle durumlarda itiraz etme hakkı var. Sonra da o kocayı kapının önüne koyarım. Ama asıl kızdığım şey. Böyle önemli bir konuda beni hiçe sayması ve 9 ay boyunca ses çıkarmayıp beni ***** yerine koyup kendini akıllı sanmasından dolayı boşardım. Kendinin o kadar da akıllımadığını görsün diye. Belki abartı diyenler olabilir. Burda mesele beni ***** yerine koyması olurdu. Babasının değil başka isim de yazdırsa aynı tepkiyi verirdim. Farklı isim istiyorsa söyler ortak yol bulunur. Böyle son dakka golü atarak olmaz. 
tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
(2,076 puan) tarafından
3.dünya savaşı çıkartırdım benim için boşanma sebebi ben isime karar verdik aras diye uyardım öyle birşey yaparsın arastan bak isim yazılır kimlikte ertesi gün boşarım seni öldü bil kendini diye isime eşler birlikte karar vermeli dedi anlaştık ben annesinden korktum aklına girer diye ama giremedi kimliği hastanede başvurdum 
0 oy
tarafından
Direk mahkemeye verirdim eşimi yine sorun anne baba ya da başka isim yazdırmak değil böyle sinsi fesat bir şekilde yapmak çok kötü ayy okurken deli oldum 
0 oy
tarafından
Kan çıkardı yemin ederim o kimliği varya bilmiyorum ne ederdim
0 oy
tarafından
Hiç Mustafa demezdim. Eşime de tavır alırdım. Gerekirse de mahkemeye verip düzeltirdim
0 oy
(997 puan) tarafından
O kimliği ona yedirtir dünyayı dar eder çocuğun ismini değiştirmek için dava açardım o dava da sonuclanasaya kadar başının etini yerdim anlastigimiz isim dışında habersiz değiştirmez çok istiyorsa kendi dogursun istediği ismi koysin .!

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 413 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 746 göst.
14 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur&kadir27 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 318 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 508 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hadiordan (1,457 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,008 soru

24,066,736 cevap

330,403 kullanıcı

...