0 oy
887 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar cinnet geçircem ya sırf bu yüzden sinirden bebeğime patlıyorum kızım aç ağlıyor mama hazırlıyorum verme diyorlar eşim annesi ne dese onu yapıyor ya kız aç 4 saat aç kalıyor eşimin korkusundan mama yapamıyorum diyor bebek ac değil halbuki açlıktan ağlıyor ya cinnet geçircem sütüm kesildi eşim de sırf mama almamak için öyle yapıyor kayinvalidem de ben kızıma ne zaman ek gıda versem verme diyor kızım 7 aylık 6 kilo ya gelde çıldırma 

28 Cevaplar

0 oy
(713 puan) tarafından
Hakketen  böyle adamlarla ömür geçilmez kimseyi dinleme sen ver yazık çocuğa 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yap mamayı ver bişey derse duyma eş.sek gbi alacak o mamayi
0 oy
(66 puan) tarafından
Sen annesisin senden iyi mi bilecekler dinleme onları 
0 oy
tarafından
Ek gıda niye verme diyo deli mj ne 
0 oy
(781 puan) tarafından
Sağlık ocağındaki Dr durumu olduğu gibi anlat lütfen eşime ankatin açıklayın de sonra Dr çağırdı de eşini götür kendi kulalariyla duysun *******
0 oy
tarafından
Bana öyle yaptıkları zaman jepsinin morelin bozuyorum kaynanamda bu sefer gelir tamam kızım felan yap der yanımda yaşamıyor ama küstü gün zaman baya üzülür bende naz yaparım baya
0 oy
(131 puan) tarafından

Tatlım sana kesin bir çözüm söyleyeyim şimdi gidiyorsun klozetin kapağını açıyorsun ikisini de içine atıp üzerlerine sifonu çekiyorsun daha da böyle bir sorunun kalmaz sonra da gidiyorsun güzelce bebeğinin karnını doyuruyorsun bu arada o pislikleri elledikten sonra Ellerini yıkamayı da unutma:D

0 oy
(1,958 puan) tarafından
Kızının beslenmesini niye eşine veya kayınvalidene soryosun. Sen annesisin çocuğu en iyi sen anlarsın mamaya ihtiyacımı var hiç sorma kalk getir ver ne karışyosun de. Sen izin vermiceksin karışmasına. Gerizekalı koca ve kaynana valla sinir oldum.  Ha canım bide mama almıyosa sende hurma avokado yulaf gibi şeyler aldır ben 7 aylıktan beri bunları veryorum çocuğum kilosu çok iyi. Madem mama almıyolar adam gibi bebek için besinler alsın. Kabak çorbası gibi çeşit çeşit çorba ver canım sürekli bişeyler tıkıştır ağzına. Günde 5 öğün ber kilo alır inşallah.
tarafından
Canım onlara sormuyorum hazırlıyorum getirip vermek için verme çok veriyursun diyor halbuki aradan 4 saat geçiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 642 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.