0 oy
2,131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben cok düşündüm aylardan berli eşime geri gidecem lütfen linçlicek olanlar hiç yazmasın

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yargılamak yada linç etmek için asla söylemiyorum bacım beni yanlış anlama ❤️☺️ 

İnsanlar değişmez ben o hatayı ilk evliliğim de çok yaptım. İckici sarhoşun tekiydi kaç kez dava açtım hep yeminler etti tövbe içmem saatinde evime gelicem ne yeminler ne yeminler ama üç beş gün sonra yine eskisi gibi oldu ve olan benim 8 yılıma oldu. 
tarafından
Allah yardımcın olsn bnim eşim içmezdi bazen sigara içerdi
tarafından
Amin inşallah cnm herkesin ayrılık sebebi farklı
-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında ama dönünce sakın bebe yapma 2-3 sene körün eşinin gerçek yüzünü görmüş olursun en azindan
tarafından
Asla cocuk yapmicez diye sürekli diyorum asla istemiyorum zaten asgari ücretle calışıyor
(3,417 puan) tarafından
İşte erkeklere pek guven olmuyor canm çok dikkat et ikinci olursa gidemez die dusunuyorlar
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Eğer aranız duzelecskse hatalarımdan pismansa tabiki de evine dön
tarafından
Cok pişman
(5,572 puan) tarafından
İyi o zaman. İnşallah aynı hataları tekrar yapmaz
tarafından
Ailesi olmayacagı için yapmaz
(5,572 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benim öyle oldu 5 ay ayrı kaldık 6 ay gittim evime canım kimse seni yargılamayaz hayat senin hayatın sen bunu uygun görmüş isen istediğini yapabilirsin kimsenin sna laf etmeye hakkı yoktur 
(4,061 puan) tarafından
Kim geri almıştı canım anlamadım ki
tarafından
Ailem canm
(4,061 puan) tarafından
Valla canım sen istiyor isen ve sorun yaşamamış isen esin olacak adam da seni seviyor ve saygı duyuyor ise git ama ailenle kötü olup değil ne kadarlık evlisin
tarafından
11 ay evli kaldık
(4,061 puan) tarafından
Ben boşanmaya karar verdiğimde 5 aylikti düşün ama bizim ihanet VS yoktu anlasamamazlik oldu bir çok konuda büyü falan yapılmış ondan olmuştu canım affedilemez konular var ise ben barışmazdim zatn onu bilecek olan sensin tabi
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Allah hakkında hayırlısını versin ne sebeple ayrıldın bilmiyorum ama umarım verdiğin hiçbir karardan pişman olmazsın canim
tarafından
Ailesi yüzünden canm kısaca
(1,208 puan) tarafından
Yani biseyleri geride birwk olan oldu bitti unutmaya çalış.  Hayırlısı olsun hakkınızda
tarafından
Amin canm
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Neden ayrıldınız ki 
tarafından
Ailesi yüzünden diyim kısaca
0 oy
tarafından
Ortada ciddi bir mesele olmadığı sürece gitmelisin canım bence
tarafından
Ailesi olmadıgı sürece ciddi sebep yok canm
tarafından
Canım hiç kimse 4 4 Luk değil gülü seven dikenine katlanir diye bir laf var işte o tam bizler için onlarada sorsan bakalım seninle
ne sorunları var kiminle ne derdin varsa otur onunla çöz eşini araya katma derim . Benim evliligimin başında yaptığım gibi bnde ailesine problemim olurdu eşimle çözmeye çalışırdım oda bn ne yapabilirim derdi sürekli kavga çıkardı ama ne yazık ki çok büyük yanlış yapıyormuşum çok şükür rabbime şimdi kimseyle hiç bir sıkıntım yok çünkü oturup sıkıntımı olanla çözüyorum. Sende öyle yap derim inşallah bir sıkıntın kalmaz
tarafından
Onun ailesinin istediği hiçbişeyi yapmam çünkü esimde aynı o da bnim ailemin istediğini yapmaz
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Denenmisi denemeyeksin derler yinede sen bilirsin cnm
tarafından
Evet ama cocukta olunca kötü de olsa iyi de olsa babası diyorum bir noktada
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Eşinde  istiyomu gitmeni
tarafından
Cok istiyor cokta pişman yaptırdıgı bütün herşeyden
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Sen boşandıktan hemen sonra bi kızla fotoğraf çekip sana nispet yapan adama mı geri döneceksin kendine hiç saygın yok mu 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Tanidigin kotu tanimadigin iyide daha iyidir ;)) Kayinvalidem surekli bunu soyler o yuzden yillardir tan8digin adam sonucta baris yani istiyorsaniz
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kuzenim 5 yıl ayrı kaldı bosanmislardi sonra geri barisip evlendiler şuan mutlu görünüyorlar
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Resmi ve dini nikah da boşanma olduysa hülle yapılması gerek canım
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Dini  nikahla  boşandıysaniz  başka  biriyle  evli  kalip  bosanip  öyle  gitmen lazım 
0 oy
(8,307 puan) tarafından
Aldatan bir daha aldatır ben olsam geri dönmem. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,459 göst.
0 oy
12 cevap 762 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,465 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Seda.26 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 832 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu