0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (324 puan) tarafından

Kızlar yarın sezeryan var çok heyecanlıyım bir anda oldu doktora gittim istediğin zaman alabiliriz artık dedi yarın alın dedim ama hani kabul ediceğini düşünmedim Bi anda tamam dedi ve hastaneyi ayarladı heyecandan şu soğukta ateş bastı :ermm:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlıkla gelsin canım benim ben sezaryanla ikiz doğum yaptım hicbirsey hissetmiyorsun çok rahat sadece 2n3 gün hafif ağrın olacak dayanilamayacak bisiy değil rahat ol :)
(324 puan) tarafından
Ay evlatlarınızı Rabbim size bağışlasın inşallah :) umarım güzel olur herşey teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Heyecanlanma çiçeğim:)İnşallah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız her şey güzel olacak Allaha güven 
(324 puan) tarafından
Ya inşallah çok teşekkür ederim :)
0 oy
(782 puan) tarafından
Ay darısı başıma inşallah 

Rabbim bir seste kurtarsın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah ❤️
(324 puan) tarafından
İnşallah canım benim :) sende sağlıklı sıhhatli al inşallah kucağına :)
(782 puan) tarafından
Amin inşaallah:)
0 oy
(919 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin kuzu korkma dua et Herşey bir anda olup bitiyor tavsiyem uyu lazım olacak 
(324 puan) tarafından
Ediyorum valla uyku nasıl olcak bilmiyorum şuan sabahlicam gibi his var heyecandan :)
(919 puan) tarafından
Bende böyle yarın sezeryan olacağım haftaya sezeryan olacağım uyuyamıyorum diyenlerin yazısını okuyordum hamileyken telaş ediyordum ya bana gün verince uyuyamazsam stres yaparsam ya şöyle olursa ya böyle olursa diye birden karnım ağrıdı hiç takmadım sabah uyandım karnım ağrıyor hastaneye öylesine gidelim dedik Dr stres yapmışsın dedi pat acil sezeryan bebek normal şekilde gelmeye başlamış ben anlamamıştım demem o ki stres yapma ,:):):)sonuçta sağlıkla doğsun
(324 puan) tarafından
Şakaaa anaaa :D kız tövbe dee inşallah sağlıkla gelsin başka bişi istemiyorum zaten evi toplicam yavaştan kafam dağılır belki
(919 puan) tarafından
Kıyamam sana evi topla ama kendini yorma belli saatten sonra yemek yenmiyor sanırım dikkat et
0 oy
tarafından
Ay ne güzel 

İlgili sorular

+4 oy
38 cevap 1,532 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 373 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 639 göst.