0 oy
76 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (808 puan) tarafından
tarafından kapalı

Arkadaslar diğer tarafa yazdm cevap alamadım bide buraya yazim dedim cevap bulrsam uyuycam:) o derece yorgunm. benım kız doğdu dogalı ne emzık ne mama ne bıberon hıcbısı kabul etmedı sukur ki sutum geldı suan anne sutü alıyor gece 2 ye kadar hep memede durmak istiyordu bende karsı cıkmadım iyikide cıkmadım cok emmesı sebebıyle sütğm arttı uyuduktan sonra sabah kalkınca emerdı ama 1haftadır gecelı gunduzlu meme ıstıyor doymuyo emmek istiyo desem yok sadece uyumak ıcın yapıyo bıde elımı tutmaya alıstı bıraktırmıyo uyuynca cekıyorm gerı uyanıyo yani çekmiyor emzik emer gibi yapıyo benı emzık nıyetıne kullanıyor ne uyku kaldı ne emme duzenımız ıkımızde yıprandık ben bır hafta sonra calıscam cok tedırgınım lütfen biri akıl versın geçicimi 5ayda böyle bıseymı yapıyolar benım 2 hafta önde arkadasm var oda aynı muzdarıp anlamadm neden oldu böyle 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 255 göst.
16 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Patulya (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 434 göst.
8 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gamii (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,702 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Thurkan (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 425 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sevdaa 21 (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,521 soru

24,401,751 cevap

350,188 kullanıcı

...