+2 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Aslinda acikiyorum acikincada oyle cok aclik geliyor ki midem bulaniyor artik. Kan leke de yok.Yani bebegime bi sey olsa anlasilirdi dimi? Acikmazdim boyle yada kan lekelenme olurdu. Canim bi sey cekmedi henuz. Gorunce istiyorum. Ama aklma gelen bi sey yok  Sadece korkuyorum sancim olunca. Bide dun adet yanmasi gibi yanma vardi karnmda. Simdi ne sanci var ne yanma iyyim. 10+3haftaligim. 11olunca doktora gidicem. Ama korkuyorum acaba bebegim yasiyorumu iymi diye

11 Cevaplar

0 oy
(163,303 puan) tarafından
20 den snr hissedilir ama ben hep 16.hissettim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk aylarda hep vesvese gelir salavat cek bol bol, bebegin buyusun hareketlerini hssedince korkuların gececek sık dişini sabrett , sancılar bebek iyice yerleşene kadar devam edecek :) 
(211 puan) tarafından
Ya insallah dediyiniz gibidir cok korkuyorum doktora gidince kalbi durmus felaj der diye
tarafından
Güzel düşün güzel olsın inşallah, Allah istemedikce bebegine hiç bir zarar gelmez, dusunsene kimisi bebegi düşürmeye calısıyor da düşüremiyor yaşayacak cunku oyle yazılmış kaderi, sadece tevekkül etmemiz lazım, başka caremiz yok kuzum
(211 puan) tarafından
Haklisin canm. Hem bi sey olsa boyle deli gibi aclik gelmezdi dimi? Oyle aclik geliyor ki midem bulaniyor bi sey yemezsem. 1saat once yogurt corbasi ictim yine aclik geldim kilolu biride diyilim ama . Yani bebege bi sey olsa acikmazdim boyle dimi canm?
tarafından
Tabi tabii açlık bulantı bunlar iyi olduguna işaret inşallah :)
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Her annenin histtigi korkular bunlar cok normal iyidir allahin izniyle acikma normal enerji istegi fazlalasiyor
(211 puan) tarafından
Yani gebelik sonlansaydi boyle acikmazdim dimi?
(5,436 puan) tarafından
Canim onun acikmayla alakasi yok belkide sekerin dusuyordur
(211 puan) tarafından
Yok mesela az once yogur corbasi ictim. Ama yine aclik geldi bana
(5,436 puan) tarafından
Anladim seker kaynakli olabilir diyorum seker takibi yap canim
0 oy
(9,920 puan) tarafından

Gebelik yükleniyor modundasın.O haftalar insanın aklına cok ***** seyler gelıyor bılgısızlıkten :) agrıyan yerın gecıyo bıseymı oldu dıyosun :) canım yaradan Allah alacak olanda verecek olanda o dua da bulun gunlerını huzurlu geçir

Ben bebegımı 17+0 da hissetmeye başladım.
0 oy
(973 puan) tarafından
İlk gebeliğin ise 18 den sonra hissedersin benim şuan ikinci 15. Haftadan beri hissediyorum 
(211 puan) tarafından
Evet canm ilk gebeliyim. Insallah sag salim kucagimiza aliriz
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Öncelikle sakin olun şu an bebeği hissetmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz çok normal hissedince de neden hareket etmiyor soruları başlıyor merak etmeyin bişey olmamıştır :)
(211 puan) tarafından
Inslalah canm cok sagol
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Ben Endişe etme canım ilk başlarda olur öyle şeyler yemek yeme ile de alakası yok kimisi iştahtan kesilir hamile iken bi lokma yiyemez rabbim onları çok güzel koruyor emin ol sen yapmaman gereken seyleri yapma yeter 
(211 puan) tarafından
Cok sagol canm rahatladim yorumlardan
(2,589 puan) tarafından
Bol bol dinlen kendini yorma zaten 12. Haftana az kalmış o yüzden endişe etme ani hareket yapma
0 oy
(852 puan) tarafından
Bende sürekli korkardım yaşıyor mu iyi mi diye sağlık ocağına gider kalbini dinlerdim.

21. Haftada hareket etmeye başlayınca tüm evhamlarim gitti
(211 puan) tarafından
Bi hareket etse bende rahatlardim. Ama daha erken iste)
0 oy
(608 puan) tarafından

Bende aynısı olmasada o duyguyu yaşadım insan telaşlanıyor ama iştah konusunda hep aynı kalacaksın diye bişi yok ki :) mesela benim 5 gün bulanmasa ertesi gün başlıyor iştahım bi bakmışsın var bir bakmışsın yok bunları takma kafana ağrın aşırı olmadıkça korkma bence kanama ufak ta olsa görsen direk dr msj at ulaş insallah 

0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bu saydiklarin hamile olmayanda da gorulebilecek belirtiler. 

Ama muhtemelen düşük baslayabilir cocuga bi sey olursa ve kananma agri olur. Öldüğünü anlamaksa sadece kalp atisini dinleterek anlasilir ne yazik ki yada harwkwtlenmeye baslayinca hareketi durunca onlem alir hastaneye gidersin vs... 

Kötüyü cagirma sen Allah'a emanet. İyi düşün

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 282 göst.
7 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,117 göst.
27 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.
3 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gurbet kuzusu (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 590 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gamzearya (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,953 soru

24,037,386 cevap

328,994 kullanıcı

...