0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Eşim benim hayatta takı takmami sevmez aldirmazda bende takmıyorum zaten soğudum neyse il dışına gitti bu sana takı seti aldım dedi ne alaka taktirmiyosun zaten dedim aldım işte dedi sizce ne yapmaya çalışıyor

12 Cevaplar

+3 oy
(13,675 puan) tarafından
Ne kadar saçma eşim istemiyor takmam eşim istiyor takarım canın ne istiyorsa onu yap canım aldı diye ya da istedi diye takmak zorunda değilsin biz insanız onların robotları değiliz 

Şüpheli bir durum da yok canım bence 
(193 puan) tarafından
Gümüş bile istemiyor takmami her takıya karşı
tarafından
Tatlım kıyafet falan olsa kıskanıyor diyeceğim takıya niye karşı çıkıyordu ki çok garip takı takincada mi kiskaniyordu acaba
-Reklam-
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Daha önce güven sorunu yasamadiysan belki artık takmani istiyordur canım 
(193 puan) tarafından
Güven sorunu çok yaşadım :(
0 oy
(163,564 puan) tarafından
sehir disina cikmis karisina hediye almis bi art niyet supheci bisi yokki 
(193 puan) tarafından
Ya canım benim takı takmami hayatta sevmezdi alsam kızardı ne gümüş ne altin istemez yani yüzük bile takmazdim bı kac kez arkamdan iş çevirdi bu benim bı kac kez ister istemez şüpheleniyorum
0 oy
(2,303 puan) tarafından
Yaniii bazenn varyaaa neyse demicemm . Yaa niye buldun bunuyon bacim anlat hele guven problemimi var yoksa osuruktan nem mi kapiyon sen
(193 puan) tarafından
Benim arkamdan zamanında çok iş çevirdi şimdi de aklımda şüphe oluştu ister istemez
0 oy
tarafından
Ben eşinin senin takı takmama neden karışıyor onu anlamadım

Hani kiyafey falan anlarım da takı ya takı onane herşeye tamam deme al tak aldığını
(193 puan) tarafından
Takı sevmiyor ne gümüş ne altin takma istemiyorum sevmiyorum diyodu yüzük bile takmam düşün yani
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Takı süs kadının ziynetididir süsüdür buna da karışmasınlar yani 

Ben severim takmayı falan tesettürlü olduğum için de dikkat çekmeZ zaten 
(193 puan) tarafından
Ben açığım gümüş olsa bile istemez takmami :(
(2,225 puan) tarafından
Kendisine takıp süslensen de mi
Hani belki dışarda takmanı istemiyordur bilemedim öyle bi şey mi acaba
(193 puan) tarafından
Evdede istemez ki canım
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Takı takmanı istemiyomuu böylesini de hiç duymadım 
(193 puan) tarafından
Evet istemiyor sevmiyormus
0 oy
tarafından
Ay yok artık ya bu kadarda karışmasına müsade etmeyin ne demek taki takmama müsade etmiyor ne saçma iş evleniyorsunuz diye birbirinizin kölesimi oldunuz nedir yani hediye almış işte daha ne
(193 puan) tarafından
Sevmiyorum diyo beni herseyden soğuttu
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Ne geliyor aklına? Onu söyle de mantıklı mı mantıksız mı yorumlayalım veya illahki benzerini yaşayan duyan birileri vardır 
(193 puan) tarafından
Ya bu benden gizli internette kendine ayrı hesap açıp beni engelleyip kızları eklemişti beni yakaladım çok suphelendim
(2,803 puan) tarafından
Peki aldığı takı aklına getiriyor, birine aldı da sonradan bir şey oldu veremedi sana veriyor gibi mi
(193 puan) tarafından
Aynen öyle canım
(2,803 puan) tarafından
Mantıklı çünkü normalde takı almayan takmamı istemeyen biri. Ama tabi burdan da aldatıyor diyemeyiz. Senin şuan eşini takibe alman lazım ancak öyle öğrenirsin sabır et tut kendini hemen parlama . Belki sadece almak istedi
0 oy
tarafından
Allah Allah çok şüpheli bir durum olay yeri inceleme gelsin hemen :D 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 576 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,906 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
23 cevap 662 göst.
0 oy