Kız kardeşimin arkadaşları evleneceği kişi icin ayrıntıli dua edip istedigi gibi biriyle evlendiğini soylemis.kız kardeşim bekar ve merak ediyor bu kadar ayrıntılı mı dua etmek gerektigiyle ilgili yani olması gereken ozellikleri soylemek gibi.
Siz de ayrıntılı dua etmiş miydiniz bu konuda ? Dualarınızda istedikleriniz oldu mu? (Kiz kardesim cevaplarınizı okuyacak ♡
Şöyle birşey var kaşı gözü bilmem ama ben bakarken her namaz kildigimda allahım ne olur hayırlı bir eşim olsun namaz kilsn kuran okusn ne olur dedm çok ısrarla dua ederdim okadar kişi beni istedi hiç brinii istemedim sevgilim oldu onunla sözlendik ama bir türlü düğümüz olmadı yaslar oluyordu erteleniyordu bende busefer onla evleneyim diye ısrarla dua ettim tek gecede 40 50 tane yasin okuduğumu hatrliyorum diğer gün düğün günüm belli oldu duam kabul oldu hemen. Ama gel gorki eşim duanın tam tersi biri namaz kuran hcbiri yok tam tersi alkol dahi alıyor. Yani anlamadim kaderimmiydi yoksa ben ısrarla dua edince rabbim geri mı çevirmedi anlamadim ha desenki mutlu musun coook mutluym allah eşimden razı olsn nazar değmesin hala sevgli gibiyiz asla ne bir saygısızlk ne bir sevgisizlik oldu aramızda ama dini acıdan malesef kuran okumuyor namaz kılmıyor dua ettiğine bile şahit olmadim içini bilemem.
Ben öyle bilmiyorum ama nasıl dua edersek ve bizim yaşayacağımız varsa onu yaşıyoruz o oluyor dua ederken de cok dikkat etmek gerekiyor ayrıntılı degil de dikkatli bir dua
1,489,598 soru
24,346,007 cevap
346,253 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın