+1 oy
737 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kusra bakmayın öncelikle biraz bku çıktı. 

Bizim tadilat olcak diye açmıştım post, şöyle bir durum var babam illa amcan yapsın diyor. Ama herşeyi bilmiyor bu tesisat elektrik işini ve eşyaları almak için eşim uğraşması lazım ayriyeten ben doğum yaptım gelmedi amcam . Düğünüm oldu babama küstü gelmedi .herneyse evimi ziyarete bir kere gelmisligi yoktur yine bir kaç kere bayramda taziyeye biz gittik. 

Benimde bir arkadaşım var yıllar dur gorusmedigim ergendik lisede küstüm saçma sapan şeylerden sonra ben takip attım kabul etti doğum yapmıştı geçmiş olsun dedim çağırdım bize gittik geldik felan eskisi gibi samimi değiliz ama doğum yaptım durumum yok tu kendi ailemdeki insanların yapmadığını yaptı kızıma 50 li 4 paket bez uzun kollu zıbın hep bebeğin alt üst biberonu ıslak mendili burun aspratoru herşeyi getirdi arkadaşlarıyla para toplamış göğüs pompası bile verdi elektrik kızımın başının altına para bile koydu onun eşide  bu işleri biliyor tesisatına kadar elektriğine kadar  dekorasyon vs hepsi dükkanı vardı zaten  ve hiç bizim durumumuz yoktu ben doğum yaptığımda bez alacak param bile yoktu siz benim yerimde olsanız ne yapardınız babam diyorki eşime yabancıya gitmesin bende diyorum benim amcam doğum yaptım gelmedi kızıma bir çöp bile getirmedi eşi sadece bir yelek patik lif örmüş getirdi kızımı daha almamıştım yoğun bakımdaydi ama amcam gelmedi 

23 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
Akraba ve tanıdık ile alışveriş olmaz kesinlikle. Bence arkadaşınızın eşide yapmasa daha iyi ama iyiliği dokunmuş size onlara yaptırın o zaman. İşi bilmeyen birine kesinlikle elektriğive tesisatı yaptırmayın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim anlamadığım sizin eve baban niye karisiyor parasi ondan mı çıkacak. Herşeye aileleri bu kadar karıştırmak doğru değil. Siz çocuk degilsinz kimseden izin almanıza gerek yok neresi işinize gelirse oraya yaptirrsiniz bu kadar basit.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 265 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 625 göst.
0 oy
22 cevap 836 göst.
0 oy
11 cevap 686 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler