0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından
Kizlar rezene çayını nasıl tatlı hale getirebilirim iğrenç tadı var bebeğim için içmeye başlıyim dedim iki Yurdumdan fazlasi gitmiyor

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tiksinee tiksine içtim 
(22 puan) tarafından
Evet ya ne kötü tadı
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Seker atablrsn bal koyabilirsn cnm poset cay kullaniyorum sekerde atinca cok guzel sut yapiyor
(22 puan) tarafından
Herşey bebeğim için İnşallah
(629 puan) tarafından
Canim kuru incir varsa kaynat suyla normal koy suyu kaynasin sogusun ic masallah bir sut yapiyor
(22 puan) tarafından
Tadı nasıl oluyor su gibi tüketilebilir aslında
(629 puan) tarafından
Tadi gayet normal bence ben direk ictim nefessiz valla
(22 puan) tarafından
Deniyim teşekkür ederim ☺️
0 oy
tarafından
Yani iki yudumda iç başka tatlanmaz ya bebem 
0 oy
(7,616 puan) tarafından
1 tatli kaşığı bal
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Limon siktim icine gayet guzel oluyor baya alismistim ben emzirirken iciyordum cok faydasini gordum
(22 puan) tarafından
Limon olur aslında tatlı şekerli de içimi bayiyor ekşimsi daha iyi olur sanki hemen deniyorum
0 oy
tarafından
Şeker köy kız hem sütün artar hem tadı guzellesir
0 oy
(571 puan) tarafından
Rezene çayini cok severim  5 6 cay bardagi icerim seker kullanmam ama çikolatayla cok guzel oluyor sen de dene
(22 puan) tarafından
Süper ya keşke bende severek tuketebilsem
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Sena sultanin rezene anason birlesik cayi var pakette azcik bal yada seker at ic 
(22 puan) tarafından
Kimisi anason içmeyin bebeği uyuşturuyor diyor okudum bı kaç yerde dogrumudur bilmem ben bı karışım yapmıştım o gün bebeğim biraz fazla uyumuştu denk gelmiste olabilir tabi
(1,929 puan) tarafından
Anasona oyle diyorlar da ben hic oyle bi etkisini gormedim  bebegin sancisina gazina iyi gelir derler zaten kasik kasik yok o dedigimin icinde icilmez yoksa tek kupalik oluyor
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Ben ilk kez bebegim için içmeye başladım sevdim tadını:)
(22 puan) tarafından
Ben önceden de zaten böle bitki çayları falan sevmezdim sevmeyeceğim bile bile denedim
0 oy
(817 puan) tarafından
Rezene hem süt yapar hem gaz alr hem uyur bebek dedıler hıcbırınide görmedim kişiden kişiye değişiyor evladım ıcınde olsa tıksınerek ictim bişey işe yararmı bılmem ben bitanr inciri bi bardak sğte dogrıyordum 2 3 saat dinleniyor bal gibi tadını sğte veriyor cok lezzetli oluyor cok gğzel sğt yapıyor inciride sevmme bu arada:) oyle tuketebılıyorm ancak. Ama bana dut hoşafı cok fayda etti kaynatıp içiyprum 5aydır neler denedım neler kullandm ne ılacşar caylar aldım banada dut hoşafı fayda etti damarları super acıyor cok sükür biz onla çogalttık
(22 puan) tarafından
Banada vişne kompostosu iyi geliyor rezene klasiğini bir denemek istedim ama tuketemeyecek gibiyim. Süt  tuketemeyebilrim bebeğimin laktoz alarjisi var sanırım şuan doktor anlamaya çalışıyor
(817 puan) tarafından
O zaman içme canm tek süt yaoan o degilki zorlama kendını bebegın içebiliyorsa ona verebılırsın bır ıkı kasık brnım kız sevıyor:) ama ben pek vermıyorum anne sütü alıyor gerek yok diye
0 oy
tarafından
Ben çok seviyorum
0 oy
(179 puan) tarafından
Bal kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 351 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pinar95 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,817 soru

24,035,708 cevap

328,914 kullanıcı

...