0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Kızlar gözümün üstünde şalazyon yani diğer adi arpacik çıkmış Dr gittigimde damla krem verdi kulan gitmesse gel aldiracaz dedi sizinde basinizdan böyle bir olay gecti mi

4 Cevaplar

0 oy
(14,954 puan) tarafından
ŞAlazyon ilk defa duydum i.t dirseği arpacık felan derler genelde kendi kendine geçiyordu benimkiler hep 
(852 puan) tarafından
İt dirseği arpacık geçici oluyor geçmezse şalazyona dönüyor işte
(14,954 puan) tarafından
Hım o öyle miymis. Rabbim şifa versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tekrar cikiyo tavsiye etmem sıcak pansuman yap hafif masaj yap kendiliğinden patliyo bende iki kere çıktı salozyon birisi dıştan birisi de içten patladı 
(3,556 puan) tarafından
Aynen dedğin gibi bela gibi ben gözümü yordum mu çıkıyor
(2,649 puan) tarafından

Benim sertleşti mi dokunamiyorum korkudan bilmiyorum bugün doktora gittiğimde ordan parça bile alınabilir dedi korktum ve bende de mi salazyon var acaba kirpiklerin başında burna yakın olarak alt kapakra sanirom böyle şişlik var bana da yardımcı olrmsnz

(302 puan) tarafından

Ben 3 sene önce aldırdım. Göz doktoru aldı 

(2,649 puan) tarafından

Nerede vardı salazin mydu benm göz kapağın alt göz kapağın iç kısmında burna yakın olan kısımda kuculrse diye damla. Verdi salazyon mu bu 

(302 puan) tarafından

Onu bilmiyorum ama benim göz kapakçığının üstünde vardı misket kadar büyüktü böyle dokununca da ağrıyordu göz doktoru 5 dakikalık bir işlemle aldırdı

0 oy
(3,556 puan) tarafından
Oo çok geldi çok aldırdım önce ücretsizdi snra ücretli yaptlr 10 15 dk sürüyo benim ilçla geçmemşti makyj falan yapınca güneşe çıkınca hemen kızarır çıkan yeri aldırdıysan bida çıkmz ama dikkat etmzsen başka yerde çıkıyor
0 oy
(852 puan) tarafından
Ben geçen sene aldırdım ameliyatla. 15-20 dakika sürdü. 2 gün ağrıdi sadece basit bir operasyon

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 100 göst.
0 oy
20 cevap 1,027 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
11 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,338 soru

23,907,275 cevap

322,797 kullanıcı

...