Biz ilçede oturuyoruz hava şartları malum karlı kaynanam gil merkeze kardeşinin yanına gitti ben de merkezdeydim hamileyim doğum yakın kontrole gittim birkaç gün annemlerde kaldım ve eşim aldı beni ama dönüşte aşırı kar yağdı ve evimize gidemedik evimiz yüksekte çünkü. Kaynanam gilin evinin anahtarı vardı eşim ben merkezdeyken orda kalıyordu annesi gili aradı biz sizin evde kalacaz dedi birkaç gündür burda kalıyoruz kaynanam gil de yol şartları dolayısı ile gelemiyor bugün biraz daha iyiydi hava bende evimizi özledim. Hazırlık yapıp merkeze annem gilin yanına geri dönmem lazım. Neyse eşim dün gitti bilgisayar getirdi iş yerinden oyun oynuyor sabahlara kadar bu benim kanıma dokundu annesini aradım yollsr açıldı arabalar geçip duruyor anne gelirseniz yarın gelin dedim az önce aradılar biz geliyoz haberiniz olsun diyorlar gecenin bu saati geliyorlar ben cok şaşırdım eşimde senin yuzunfen geliyolar anan gilin yanından geldin huzurmuzu kaçırdın dedi BeyinsizZz araba çıkmıyor bizim eve dedi doğurdum doguracam çok zoruma gitti ağladım ben bu hasta diye annem gilin yanindan geldim Ona bakmak için o bana asla acımıyor ben karlı yerde hiç yaşamadım ne bileyim yolların hala buzlu olduğunu geçen giden arabaları gördüm öyle konuştum empati kurmuyor yollar kötü kafana göre iş yaptın deyip bağırdı bana ne yapayım ben eşyalarımı evimden alıp annem gilin yanına gitmek istiyorum zaten riskli hamileligim sorunlu geçiyor gece vakti anası gil geliyo ben onların huyunu biliyom gelir onlar sen bosbogazsin dedi zaten yarın veya öbür gün geleceklerdi kötü olan ben oldum çok kötü hissediyorum tansiyonum çıktı üzüntüden kötü bir üslupla eleştirmeyin beni lütfen. Ne yapayım ben yaranamiyorum her şeye laf diyor gündüz kahve yaptım koyu oldu ona bile laf dedi yapmaz olaydin dedi sevmek kalbini açmak bu kadar mı kötü bişe hep entrika mi cevireyim ben on aylık evliyim ama bıktım ya altı yıllık geçmişimiz var bu böyle değildi ya .
1,494,975 soru
24,423,226 cevap
351,740 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın