0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben canım sıkıldıkca gözlüğümun çerçevesini boyuyorum. En son maviye boyadım. Sıkıldım hadi bana tavsiye verin. Böyle bir post neden açtım birimiyorum. Aşırı canım sıkılıyor şuan :D ateşim düşmedi eşim yataktan kalkmami yasakladı çay içip size bulastim bende :D

5 Cevaplar

0 oy
(551 puan) tarafından
Kız neyle boyuyosun ilk defa duydum 
tarafından
Oje ile boyayıp üzerine parlatıcı sürüyorm. Hiç bsi olmuyor. Sıkılırsam aseton ile siliyorm :D
(551 puan) tarafından
Atsana kız bir foto çok merak ettim
-Reklam-
0 oy
(1,830 puan) tarafından

Bende sıkıldıkça eşime yalvarıyorum değiştirelim diye :D

tarafından
Hahah Allah emi :D ama cam olan kısmı kağıt bant ile iyice bantla. Oraya aseton oje değmesin. Değerse ne olur bilmiyorum çünkü ben hiç değdirmedim :D
(1,830 puan) tarafından
Çok sağol canım deneyeceğim :)
(1,830 puan) tarafından
Acaba bir tane resim atabilir misin gözlüğünün
tarafından
Tabi atarım ama yataktan çıkmam yasak :D eşim başımı bekliyor :D boyayınca orijinal ve boyalı diye çeker atarım. Sana da haber veririm buradan olur mu
(1,830 puan) tarafından
Olur çok sevinirim :)
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Belli olmuyor mu boyadığın ? Neyle boyuyorsun? Merak ettim :)
(2,493 puan) tarafından
Ya fotoğrafını atsana gerçekten çok merak ettim :D
tarafından
Daaaat. Yataktan çıkmam yasak şuan postumu okusana :D eşim yanımda ıhlamuru bitir diye diye beni bitirdi kalakamam :D
(2,493 puan) tarafından
Ayyy pardon unuttum :D bı ara at ama çok merak ettim :D
tarafından
Tamam yeni bir renge boyayınca orijinal hali ve boyali halini atarim. Sana da haber veririm buradan
(2,493 puan) tarafından
Tamamdır :)
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Neyle boyuyon kız bende boyayım :D selam verip borçlu çıkmak dedikleri bu :D 
tarafından
Kız haha :D oje ile boya üzerine parlatıcı sur belli de olmuyo soyulmuyo da. Beğenmezsen aseton ile siliver bitti :D
(25,178 puan) tarafından
Anaa milletteki zekaya bak lan :D yapcam bunu ahahah benim gözlüğüm çerçevesi siyah sapları bordo mal gibi neden öyle aldıysam :D maviye boyayım bari :D
tarafından
Hahah kız ama cama değdirme ha. Cami bantla :D
(25,178 puan) tarafından
Hahaha tamam kız bantlarım bak bunu hiç düşünmemiştim :D oje alıp yapcam en kısa zamanda :D
0 oy
tarafından
Bende kemik yapılı almıştım kaba duruyordu sankim sıkıldım şimdi yuvarlar kullanıyorum memnunum degistirmeyecem uzun bir süre pahalı çünkü ama ben sürekli kullanıyorum 
tarafından
Yok ben sürekli kullanmıyorum. Bir türlü alışamadım. Ama normalde sürekli kullanmam lazım. Astigmat var ne yazikki
tarafından
Aslında alışınca çok rahat benimde sürekli kullanmam gerek ben baya ara verdim yıllarca takmadım şimdi o kadar rahatimki çıkarasim yok çıkarınca her yer bulanık sanki geçmiş olsun canım bu arada rabbim şifa versin gözlerimize inşallah
tarafından
Aminnn aminnn inşallah ❤️❤️❤️ güle güle sağlıkla kullan inşallah
tarafından
Teşekkürler ❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 279 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 440 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 418 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,456 soru

24,058,671 cevap

330,035 kullanıcı

...