0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (274 puan) tarafından
Doğumdan kaç gün önce hafif sancılar başlar acaba bir kaç gündür hafif ağrılarım var bunlar doğum habercisi mü

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac haftaliksin canım 
(274 puan) tarafından
35 haftalığım
-Reklam-
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Yalancı sancidir canım 
(274 puan) tarafından
Doğum belirtisi mi oluyor peki bu yalancı sancılar
0 oy
tarafından
Benim 1 hafta önceden ara ara belim ağrıdı. O hafta içinde cumartesi nişan geldi. Ondan sonra bel ağrım daha çok oldu. Salı günü hem bel hem alt karın ağrısı başladı. Gece 2 de doğuma gittim sancılarım artınca. 
(274 puan) tarafından
Benim de mi doğuma az kaldı yani çok kasılmam var
tarafından
35 hafta daha erken canım kendi yorma dinlenmeye çalış.
(274 puan) tarafından
Ya bişey sormak istiyorum size bu ilk gebeliğim tecrübesizim genel olarak bebekler 38 hafta da doğmuş mu oluyor acaba uygulama 42 diyor çevremdekiler 38 de doğurursun diyip iyice cahilleltirdiler beni yoksa çoğunluk 38 de doğuruyor diye mi bana öyle dediler
tarafından
Bebek ne zaman isterse o zaman gelir canım, Bi komşum dedi ki senin daha bir haftan var hiç doğuracak gibi değilsin dedi o gece doğum yaptım. Takılma sen sabırlı ol ve sakinliğini koru. İçeride ne 1 saniye fazla ne bir saniye erken çıkacak.
tarafından
Benim 32 den sonra hep sancım oluyordu ama düzensiz. 39+2 de doğum yaptım canım
(274 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bilgilendirğiniz için kazasız belasız sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah
tarafından
Amin canım, rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah tek avazda kurtulmanızı nasip etsin zamanı geldiğinde inşallah
(274 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben son 1 ayi full sanci çektim ay cok kötüydü o gunler
(274 puan) tarafından
Her sancıyı doğum sanıyorum ya :)))
0 oy
(163,423 puan) tarafından
saatler kala aniden basladi
(274 puan) tarafından
O zaman bunlar normal sancılar

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 572 göst.
0 oy
3 cevap 192 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 244 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 359 göst.
1 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,986 soru

24,092,785 cevap

331,860 kullanıcı

...