0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (713 puan) tarafından
Erken doğum riskinde 4 kat merdiven inip çıkmak tehlikeli mi acaba bilgisi olan var mi

3 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim benimde vardı bizde 4. Katta oturuyoruz doktor bana sadece tuvalete giderken kalkicaksin dedi ama tabi bitane daha çocuğum vardi uzanmak ne mümkün..cok şükür sağlıklı doğurdum ama senin ugrasicak başka çocuğun yoksa bol bol uzan bide risk nasıl bi risk kanaman mi oluyo yoksa bebek rahim ağzına mı yakın tabi her türlüsü iyi değil ama bunlardan hangisi var 
(713 puan) tarafından
Benim çok şükür hiç kanamam olmadi progestan ve iğne kullandım en son gittiğimde iğneyi kesti doktorum progestana devam dedi benim rahimde sıkıntı var canım perde ve şekil bozukluğu var kalp şeklinde rahim 28.hafta tehlikeli dedi onu atlattık çok şükür simdi de 34 e kadar kalsa iyidir diyor bebek ben vaktinde doğsun çok istiyorum çocuğum yok ama bazen iniyorum kaynanam aşağıda yemek temizlik yapma gel diyor sabah iniyorum akşam çıkıyorum ama yavaş yavaş
(9,610 puan) tarafından
Canim kendi evinde biseler hazırlayıp yesen daha iyi olur yada o çıkarsın veya eşin işten gelirken yemekleri çıkarsın sen kendini tehlikeye atma
(713 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Neden dört kat inip çıkıyorsun ki sürekli dışarıda işin mi oluyor evet hareket daha çabuk açılmaya sebebiyet veriyor
(137 puan) tarafından
Bnm de arkası dönük kıza benziyor ama sürpriz de yapabilir dedi doktor ama kız hazırlığı yaptm canım
Yok hazrlamdm :( yıkandı hepsi hazır sadece çantalanması kaldı biraz pasfmym ne siz hazrldnz mı
(713 puan) tarafından
Şimdi postunuzu okudum üzüldüm kaynananizin yaptığına benimde kaynanam üzüldü kendi kızının 3 tane kızı var benimkinin erkek olmasını çok istedi ama rabbim bana meleğimi nasip etti kadın hastaneye geldi tansiyonu düştü baya kötü oldu yani eve geldik yattı kısmet eli ayağı düzgün olsun yeter benim gebelik biraz zor oldu pko var bende rahimde perde ve şekil bozukluğu var Rabbim banada nasip etti önemli olan o şu aralar sizde de oluyor mu hareket edince kasıklarım ağrıyor canım yanıyor yani
(713 puan) tarafından
Bana 25.haftada dedi ki 28 de doğum olabilir ben 25 de yıkadım hepsini ağzı kilitli poşet koydum ve valize yerleştirdim toz kir kokusu gitmesin diye benim çantam hazır bi kaç eksiigim var oda benimle ilgili bebegin herşeyi tam çok şükür kendime lohusa takımı ve hasra bezi alacam onun dışında herşey hazır
(137 puan) tarafından
Kuzum benim abim ailede tek oğlan 3 kız kardeşz 1 de abim var abimin de 4 tane kızı oldu sonra bi oğlu babamla annem o kızları öyle bi sever sayardı alştğm tabloyu görmek istedm belki de evet iki prensesm var iyiki varlar Allah herkese kız annesi olma duygusunu tattırsn ama oğlm da olsn istrdm ama rabbim böyle uygun görmüş peygamber efendimiz erkek çocukları doğduktan sonra kaybetmiş ki hep diyorum Allah bize evlâd acısı yaşatmasn ama kayınvalidem sanki erkek ama ben saklamşm sonradan kız demşm de bnm elimdeymş gibi tepki gösterdi bu kırdı beni iyiki hamile kalmşm iyiki bnm bebeğm kız elhamdülillah cahiliyet işte neyse :))valla kuzm namazı otururken kılıyorm penguen gibi yürüyorum :/ bi otrdm mu kalkamıyorum desem
(713 puan) tarafından
Masallah ne güzel namaz kiliyorsunuz banada namazlarda dualarınizda yer verin vaktinde doğum olsun diye ❤️ rabbim evladın hayırlısını versin zaten kız evlat hayırlı emin ol canım ben Allah'a şükür ediyorum tüp bebeğe gerek kalmadan oldu bebeğim ya hiç olmasaydı çok ağladım 1 yıl boyunca çok istedim Rabbimden çok şükür oldu şimdi benim haddime mi Allah'a diyim sen bana kız verdin erkek vermedin ben şükür ediyorum ki verdi
0 oy
tarafından
Tehlikeli tabi ki canım dr wc dışında hareket etmeyin diyir sen 4 kat inip çıkmak diyorsun://
(713 puan) tarafından
Bana öyle demedi doktorum ondan sordum :/

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 139 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 331 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 280 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde A.Sura.K (2,301 puan) tarafından soruldu