Önceki postuma doğru düzgün cevap yazamadım o yüzden özür dilerim.Malum eşimin oğlu var o yüzden misafir olunca vakitte olmuyor.Suan yok o yüzden fırsatım oldu.
Gelelim asıl meseleye.Onceki postumda eşimin başka bir kadına laf attığını yazmıştım.En son gecen hafta tamda Çarşamba günü kavga ettik.Zaten tatilde ailemin yanına gidecektim cuma gidecektim kavga edince annemde Çarşamba akşamı için al bileti gel dedi diye bileti aldirttim eşime.Sonrasinda babam eşimi aramış gelmesin demiş.Esimde biletleri iptal etmiş.Aksam.babam aradı beni gelme o çocuklara yazık değil mi bizim evde klima var ev sıcak değil çocuklar üşür yazın gelirsin dedi.Dedimki bak baba ben dayanamıyorum artık.Ben bununla yaşayamam geleyim dedim.Kabul etmedi bizi istemedi.Cok ağladım iki gün ağladım elime geçen ne hiç bişey.Annemle 1 haftadır konuşmuyorum çünkü bana hiç destek olmuyor.Gel diyor babama sözünü geciremiyor.Benim ne sıkıntılar çektiğimi biliyor oysaki.
Eve alışveriş yapmaz kavgayla yapar.Alisveris yapınca bir ton laf sayar.Aldiklari biter hesabını sorar.Kendi arabaya gaz doldurup gezer ama ben süt istedim diye küsüp yataktan çıkmaz.Surekli p.rno izler.Surekli açık saçık videolar izler.Disarda arabada yolda markette nerde görse kadinlarin gözlerinin içine bakar yada taciz edecek şekilde süzer.Banada k.opek gibi davranır.İnsan yerine koymaz ben kuaföre gidemem ama kuaföre gitmek isterse hemen gider.
Kendimi çok değersiz hissediyorum.Yine sürekli yemeye başladım.Baska kadınlara bakıp ben neden böyle değilim çok çirkinim diyip depresyona girmeye başladım.2 çocuğum var eşim olacak pislik yüzünden çocuklara sabrım kalmadı.Dayanamiyorum artık.İnsanin annesi babası bile sahip çıkmazsa kim sahip çıkar.
Babama dedim bak baba ahlaksızlık yapıyor bakmaz o sen kiskanclik yapıyorsun diyor.Biliyor kendide ama sırf ben girmeyeyim diye öyle diyor.Eve getirmiyor ya boşver dışarda naparsa yapsın dedi.Benim babam en çok ahlak diye bağıran biriydi.İste kim öyle ahlak diye bağırıyorsa en ahlaksız o oluyor.
Bugün yine kavga ettik.Hergun kavga ediyoruz dayanamıyorum gücüm kalmadı.Gidemiyorum kalamıyorum.Napacagimi şaşırdım herşey sorun hergun kaos var evde bu kadar huzursuzlukla yaşayamıyorum.
Allah bir kapı açar diye bekliyorum olmuyor.Umudumu kaybedip isyana giricem artık Allah'tan korktugumdan etmiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı.Ya çocuklarıma kıyamıyorum intihar edicem olmuyor.Katil olacam adamı öldürüp yine çocuklarım ortada kalacak.İşim yok cebimde param yok hiçbir şeyim yok ben nasıl umut edeyim siz söyleyin.
(Çok uzun oldu kusura bakmayın sizede yazmazsam yazacak konuşacak kimsem yok)