0 oy
543 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (704 puan) tarafından
Önceki postuma doğru düzgün cevap yazamadım o yüzden özür dilerim.Malum eşimin oğlu var o yüzden misafir olunca vakitte olmuyor.Suan yok o yüzden fırsatım oldu.

Gelelim asıl meseleye.Onceki postumda eşimin başka bir kadına laf attığını yazmıştım.En son gecen hafta tamda Çarşamba günü kavga ettik.Zaten tatilde ailemin yanına gidecektim cuma gidecektim kavga edince annemde Çarşamba akşamı için al bileti gel dedi diye bileti aldirttim eşime.Sonrasinda babam eşimi aramış gelmesin demiş.Esimde biletleri iptal etmiş.Aksam.babam aradı beni gelme o çocuklara yazık değil mi bizim evde klima var ev sıcak değil çocuklar üşür yazın gelirsin dedi.Dedimki bak baba ben dayanamıyorum artık.Ben bununla yaşayamam geleyim dedim.Kabul etmedi bizi istemedi.Cok ağladım iki gün ağladım elime geçen ne hiç bişey.Annemle 1 haftadır konuşmuyorum çünkü bana hiç destek olmuyor.Gel diyor babama sözünü geciremiyor.Benim ne sıkıntılar çektiğimi biliyor oysaki.

Eve alışveriş yapmaz kavgayla yapar.Alisveris yapınca bir ton laf sayar.Aldiklari biter hesabını sorar.Kendi arabaya gaz doldurup gezer ama ben süt istedim diye küsüp yataktan çıkmaz.Surekli p.rno izler.Surekli açık saçık videolar izler.Disarda arabada yolda markette nerde görse kadinlarin gözlerinin içine bakar yada taciz edecek şekilde süzer.Banada k.opek gibi davranır.İnsan yerine koymaz ben kuaföre gidemem ama kuaföre gitmek isterse hemen gider.

Kendimi çok değersiz hissediyorum.Yine sürekli yemeye başladım.Baska kadınlara bakıp ben neden böyle değilim çok çirkinim diyip depresyona girmeye başladım.2 çocuğum var eşim olacak pislik yüzünden çocuklara sabrım kalmadı.Dayanamiyorum artık.İnsanin annesi babası bile sahip çıkmazsa kim sahip çıkar.

Babama dedim bak baba ahlaksızlık yapıyor bakmaz o sen kiskanclik yapıyorsun diyor.Biliyor kendide ama sırf ben girmeyeyim diye öyle diyor.Eve getirmiyor ya boşver dışarda naparsa yapsın dedi.Benim babam en çok ahlak diye bağıran biriydi.İste kim öyle ahlak diye bağırıyorsa en ahlaksız o oluyor.

Bugün yine kavga ettik.Hergun kavga ediyoruz dayanamıyorum gücüm kalmadı.Gidemiyorum kalamıyorum.Napacagimi şaşırdım herşey sorun hergun kaos var evde bu kadar huzursuzlukla yaşayamıyorum.

Allah bir kapı açar diye bekliyorum olmuyor.Umudumu kaybedip isyana giricem artık Allah'tan korktugumdan etmiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı.Ya çocuklarıma kıyamıyorum intihar edicem olmuyor.Katil olacam adamı öldürüp yine çocuklarım ortada kalacak.İşim yok cebimde param yok hiçbir şeyim yok ben nasıl umut edeyim siz söyleyin.

(Çok uzun oldu kusura bakmayın sizede yazmazsam yazacak konuşacak kimsem yok)

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yapacak birşey yok ise bazı şeyleri dillendirmenin bir anlamı yok.eger ayrılmayacak isen sürekli kavga çıkarma biraz kulaklarını kapat ve dua et sen eşinle bir değilsin ondan farklısın ona kızıp çocuklara yansitman hiç. Doğru değil 
tarafından
+ işte bu kadar
(4,034 puan) tarafından
Bak ne kadar kolay
(704 puan) tarafından
Keşke herşey bu kadar kolay olsa.Oyle olmuyor işte.Mecburen evden cikiyorum onunla yada mecburen evde bişey bitiyor kavga yine devam ediyor bu sefer.
tarafından
Yani bak.oda doğru bişey al diceksin mecburen
(704 puan) tarafından
Yani bide mesela ayrilmayacaksan yazmış arkadaş fakat ben ayrılmak istiyorum sahip cikanim yokki nasıl ayrılayim beş parasız.
Çocuklara yansıtmakta benim elimde olan bişey değil sabrım kalmadı kimseye karşı.Sinir sistemi bitti bende.Yine antidepresana basliycam zaten.
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Ben soruna cvp vericem 

Evet kesinlikle hayatan koparacak kadar kötü bir hayatim vardi eser. Kalmadi çok şükür
(704 puan) tarafından
Maşallah Allah daha da iyi etsin.İnsallah benim ve çocuklarım için de öyle olur.
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Sığınmaya git bi çözüm bulmaya bak annene sor cocuklara bak calisayim sana para vereyim de? 
(704 puan) tarafından
Annem babamın sözünden çıkmaz ki.Siginma evine gidip pişman olan çok.Cocuklar için uygun bir yer değil orası.
(7,786 puan) tarafından
Canim iste cocuklar icin bi sey bulmalisin. Onlar olunxa direk ayril da demek zor. Rabbim yardımcın olsun
(704 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.İnan çıkış yolum yok çok düşündüm.
0 oy
tarafından
Sabret ve dua et yavrularına sarıl, bugunlerde gecer elbet Allah büyüktür. Rabbım yardımcın olsun canm 
(704 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.Hep sabır diyorum bakalım nasıl olacak.
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Kendim yaşamadım ama nisanlandigim zaman usta basım demişti hayat zor evlilikte herşey geliyo başa sabredersen herşey duzelebilir diye evlendiği zaman senelerce kaynanasiyla biranelerden kumarhaneler den toplamış kocasını gece yarıları adam arıyordum yollarda diye sonra düzeldi bak şimdi çok mutluyum demişti aynı şekilde halam senelerce yüzüne bakmayan kocasını bekledi evde şimdi öyle mutlular sasarsin bazen duzelebiliyor bazen ne yapsan olmuyor 
(704 puan) tarafından
Maşallah ne güzel hayat onlara gülmüş inşallah bir gün hayat bana da güler.
(4,584 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(662 puan) tarafından
Cnm sen boşanmayı kafana koyduysan kimse seni vazgeciremez bence biraz Allah'a yonel dua et kocana ki o pis huylarindan vazgeçsin kendine bak eşine biraz cilve yap emin ol evlilikte en önemli şey o bende beceremem öyle şeyleri ama yinede eskisi gibi soğuk yapmıyorum emin ol çoğu erkek evin eksikleri için konuşur benimkide öyle bin çeşit yap ama bişey isteme kafasında para onların herşeyi olmuş bende çalışmıyorum mecburum ondan istemeye ve hicbi zaman kemik için bişey istemem bazen bı çikolata bile istemeye cekinirim bazı erkekler böyle ve bize bunlar denk gelmiş bak ben ailemden uzakta yaşıyorum ablam tek var Ankara'da goturmuyo beni kaç kez tartıştım ablam habire gel diyo oda hep bı bahane buluyo zaten onunla konuşurken haklı çıkmak imkansız bende pes ettim artık demiyorum bişey naparasa yapsın ama ben onun kölesi değilim hakkımızda helal etmiyorum kavgada çıkarmıyorum zaten kavgayı seviyo onu ödüllendiriyorum bı nevi kavga çıkarınca sende umursama bakarsa baksın bizimkide dışarda kadınlarla konuşmaya bayiliyo o yanacak ben değil bende başımı kaldırıp bakmak ki eşim benden güzelde değil ben ondan yaşça çok küçük ve gencim ama yinede bazı erkeklerin gözü hep dışarda umrumdada değil naparsa yapsın yanicak öteki tarafta onada söylüyorum sen yanicaksin ben degil
(704 puan) tarafından
Ah o kadar haklısın ki.Evet o yanacak ama kadınların tepkisinden ben utanıyorum hani yanında karısı varken bize bakıyor s... Diyorlardır.Hic utanmıyor.Ar damarı çatlamış.Senin eşinde benzer demekki benim eşimle.Allah sana da yardımci olsun ne diyeyim.
(662 puan) tarafından
Bende ilk evlendigimiz zaman çok takıyorum ama artık umrumda değil bari baktığı kadınlar tırnağın etse ama yok zaten aldatılan kadınlar genelde güzel kadinlardir erkekler kaldiramadiğı için ben bişey yakalamadim ama yakalarsam onu bosuycagimi biliyo ama gözü dışarda mi evet karakteri bu kendinne yakistiriyo ben rabime biraktim
(704 puan) tarafından
Ah benim eşim olacak karektersiz de aynı.Takmamaya başlasam belki hayat daha çekilebilir bişey olurdu.
(662 puan) tarafından
Emin ol insan bı sure sonra nasır tutuyo kaç senedir evlisin
0 oy
(369 puan) tarafından
Kendime ölüm dilediğim bir evliliğin icindeydim  sizin gibiydim  ailem arkamda durmadı çocuklarım vardı hep aşağılama hep hakaret kavga gürültü yorulmuştum artık tek çarem dua etmekti yalvara yakara günlerce dua ettim bıkmadan usanmadan hep ağlayarak için söylenen kadar  ağladım ruh gibi oldum çocuklarıma sarıldım ne olduysa biraz olsun geçinmeyi öğrendik hakaret tartışma vs olsa da eskisi kadar ileri gitmiyoruz ikimizde oturuyor diye düşünüyorum ama geçmiş konular açılsa yine zitlasiypruz tartışıyoruz ama uzatmıyoruz kimse ben burda suçluydum burda sme haklıydım demiyor çünkü.. nere kadar böyle gideriz bilmiyorum kardeşim bol bil dua et demekten başka bir tavsiyem yok ne yazıkki.

Sunu da söylemeden geçemem karikiz ayağı varsa içki kumar varsa yarın ne yerim diye düşünmez yalinayak  da olsa çıkardım o evden kendim sağlıklıyım isim gücüm var şükürler olsun der 1 dk bile sabretnezdim  çünkü öylesi asla yola gelmez..
(704 puan) tarafından
Hani karı kıza gitmez bildiğim kadarıyla diyeyim evden çıkıp gidiyor bazen nereye gittiğini bilmiyorum sonuçta.Kumari falan yok.Fakat eskiden çok varmış karı kız ayağı şimdide her gördüğü kadına sanki hiç kadın görmemiş gibi bakıyor.Cok ağladım çok yalvardım ama değişmeyen değişmiyor ne yazikki.Peygamber Efendimizin (s.a.v) bir hadisi var ya dağların yer değiştireceğine inaninda insanların huy degistirecegine inanmayın diye oda öyle işte.
Sana gelince Rabbim yardımcın olsun huzursuz bir evde yaşamak ne kadar zor çok iyi biliyorum daha da iyi olursunuz inşallah.
(369 puan) tarafından
Sagolun Allah sizin de yardimciniz olsun.. çok dua edin hep dua  edin  namaz kılana kimsenin kötülüğü gelmez bana eziyet ettikçe namaza sarıldım sabah namazına kalktıkça daha da düzeldi her şey şuna yine kılamıyorum  3 aylık iğne oldum temizlenemiyorum yakınlaşma olmadıkça yine birbirimize sariyoruz ama eskisinden  daha medeniyiz.. genç yaşta çok yıprandım yemediğim  hakarette kalmadı azarsa tokatta  eskiyi hatirladikca  deli kafa diyorum ne çektin bunları ama dayanamazdim  çok pozitif bir insan olsamda eşimle hayatımı paylaşmışım  bir kere önsüz yaşamaya alışamazdım sanırım birde kimse durmayınca arkamda çaresiz kaldım..  anlatsak  sayfalar dolar  tek diyeceğim dua edin haksızlık  h3p öyle girmez huzursuzluk hep böyle gitmez Yaradan  Allah acı çeksin diye dunyaya  getirmez hicbir kulunu imtihan deyin geçer deyin eL VEDUD "ismini  çok zikredin herşey gönlünüzce olur inşallah..
(704 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.
Sen eşini seviyorsun ben sevmiyorum artık.Sogudum ondan.Bu yüzden daha da katlanamiyorum ona.İnsallah herşey düzelir artık gücüm kalmadı.
(369 puan) tarafından
Çocuklarınız için  güçlü olun onlar büyüdükçe herşey biraz daha yoluna giriyor kendinize  vakit ayırmaya  başladıkça onunda size ilgisi artar emin olun.
Bir de b3nim eşimle kötü olduğum zamanlar adak aradığım oruç borcum vardı Allah affetsin  2 yıl kadar erteledim birşey girdi hep araya sonra dedimki ben bu borcumu tutamadığım için belki bunları yaşıyorum o borcumu tutup bitirdim gerçekten ne olduysa oldu biraz düzene girdik diyorum  ya öyle oldu birbirimize ayak uydurmaya başladık umudunuzu  kaybetmeyin  bu soğukluk  kirginliktan  yorgunluktan..
Inşallah her şey en hayırlı şekilde çözülür  yuvasının huzuruyla sınamasın kimseyi Rabbim..
0 oy
(436 puan) tarafından
Postunu yeni gördüm tesadüfen öncekilere de baktım sana dua edeceğim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim seni feraha çıkarsın
(704 puan) tarafından
Bende mesajını yeni gördüm kusura bakma.Guzel duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun.
0 oy
(634 puan) tarafından
Çok benzer bir durumdayim nasilsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
19 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyetaycur (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 738 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Aysimabulut (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 959 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,476 soru

24,139,936 cevap