0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından

Mesela bir arkadasım istese yorum yapabilecegi bir konuda mesajıma görüldü atmışsa ve sonradan iletişimimiz devam ediyorsa aradan birkaç zaman geçince bir gün anlattıgı konu ilgimi cekmezse ben de görüldü atıyorum sonuçta o da nezaketen yorum yapan biri değil ben neden yapayım? Ya da baska bir yakın arkadasım dogumgunumü ona bir arkadasımız haber verdigi halde aramız o ara biraz mesafeliydi diye kutlamadı. Iki hafta sonra onun dogumgunuydu ben de onu kutlamadım. 1,5 ay sonra bize geldi tatlı ve hediyeyle geçmis dogum günün kutlu olsun dedi. Yani iyi güzel ama bu da bana samimi gelmiyor.sonucta o zamanlar küs değildik kutlayabilirdi 1,5 ay sonra kutlamak gereksiz dogumgunu mu kalmış ortada. Bu tarz şeyler olunca da mesafeli oluyorum o kisilere karsı. Cok mu ayrıntıcıyım ?

10 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından
O aranizda birşey geçmiş kutlamamamis doğum gününu sana değer verdigi için görüştüğünuz zaman kutlamış. İlk bahsettigin arkadaşın için görüldü attı falan o işleri anlamiyorum. 
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ben de aynı senin gibiyim. Ne görürsem nasıl davranılırsa ben de öyle karşılık veriyorum. 
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Siz alma verme dengesini koruyorsunuz ama malesf ben onu beceremiyorum 

Mesela sizin arkadaşınız gibi arkadaşım yapsa dilimle küserim ederim tamam bitti derim eser gürlerjm kendi kendime 

İşte tam o sırada elinde pastayla gelse öyle unuturum hemen yumusarjm yelkenler fora
(63 puan) tarafından
Yani ben de yumuşadım ama bilerek 1,5 ay sonra kutlamis olması da aklımda. Mesela benden 2 hafta sonra onun dogumgunuydu. O benim dogumgunumu geç kutladıktan sonra ben onun dogumgününü kutlamadım çünkü ben kutlasam da geç kutlanmıs olacaktı ne gerek var
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canım  kötü  bisey yaptığımız  bize yapilana aynı  sekilde cevap vermek ama bazı insanlarin bazı  seyleri anlamalari lazim. Mesela bize oturmaya gelen arkadaslarim var kimisi hic yardim etmez ikramliklari tabaklamak icin veya toplamak icin bende onlara gittigimde yapmam ne diye yapayim yani biz enayi miyiz
0 oy
(2,225 puan) tarafından
birinci konusunda bende çok sinir oluyorum 
0 oy
(163,382 puan) tarafından
kafa dengimsin      
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Belki telde kutlamak istemmemis olabilir görüşünce kutlayın demiştir. Görüldü olayına gelince bnde aynı bana ne kadar değer verilirse bnde o kadar veririm. 
0 oy
tarafından
Ben de karsilikliyimdir boyle seylerde ☺️

Boyle davranmak karsindaki kisinin empati yetenegini gelistirir  ve yaptiginin yanlis oldugunu dusundurur .Aynen devam ❤️☺️
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Gel sarılalım ayni ben :D

0 oy
(2,924 puan) tarafından
Haklısin ama milletin işine gelmiyor 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 257 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 264 göst.
24 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne bebek.12 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selma&furkan (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 923 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,694 cevap

331,536 kullanıcı

...