0 oy
1,456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya kızlar bir akrabamizin düğün flaş belegini istedim verdi izleyip geri verecektim taktım biraz izleyip bebeğim hastalandı geri çıkartım 2 gün boyunca bebeğim hastanede yatı eve gelince tekrar izliyecektim hiç bir şekilde videolar görünmüyor  Of ne yapacam ne diyecem kadına 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgisayarınızda virüs vardır o yüzden virüs yemiştir ya da virüs programı varsa korumaya almıştır göstermiyordur  içindekileri.  Flashı takınca arama kısmına nokta  koyup arama yapın bakalım  çıkacak mı? Ayrıca videonun yedeği vardır arkadaşınızda, benim flashta, hard diskte ve bilgisayarda var yedekledim zamanında belki fotoğrafçısında bile vardır arkadaşınızın.
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Dogruu telefoncuya yani elektronik alet tamir eden birine git mutlaka bisey vardır virüs  falan kapmistir temizlerler
0 oy
tarafından
Çıkar yendindn tak ablmn ki hep takılı kalir TV arksnda annem acar hep öyle silinme olmdi götür bir fotoğraf ciya sor canım kötü olmuş ama
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Kizz dur bi bilgisayar olan yere gotur ablamında oyle olmustu ama bilgisayarda görünmüştü
0 oy
(179 puan) tarafından
Başka TV de yada bilgisayarda tekrar dene bizimde bı akrabanin düğünü flaş her TV de göstermiyor sadece babam gilin tvsinde gösteriyordu
0 oy
(15,977 puan) tarafından
Ayy silindiyse karşı taraf da umarım.kopyasi vardır 
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Hangi fotografçıysa git attır tekrar kesinlikle yedeği vardır ne zaman çekilmiş tarih bellimi
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Canım bazı filaslar her televizyonda acilmiyo bilgingin olsun benim düğün filasi bizim televizyon da aciliyo ama esimin babanesine götürmüştük izlemek için orda açılmadı resimler aciliyosa sıkıntı yok videoları çünkü bazı televizyon lar kaldirmiyo 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 429 göst.
26 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 430 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde cemre46 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,380 soru