0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İki gecedir hiç uyumadım gündüzleri bir iki saat uyuyorum sadece bebeğimin sürekli ateşi vardı bugün aksamdan beri hic yükselmedi ama uyumaya korkuyorum yine saat basi alarm kursam uyusam bisey olur mu acaba cok başım ağrıyor artık uykusuzluktan babası ben bakarm sirayla yatalm diyor uyur kalir diye ona da güvenemiyorum 6 aylık bebeğim
Bende kovid geçiriyorum bu arada biraz bitkinim :(

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim oglum 14yasinda ben uyumuyorum ki benim uyumama rekorum 47 saat :(
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Asla uyumam uykum gelmez
(302 puan) tarafından
İki gecedir gözümü kırpmadım bende gercekten aksamdan beri hic yükselmeyince birer saat ara ile kalksam dedim kendim de korona geçiriyorum biraz bitkinim
(800 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
tarafından
Alarm kur canım ben ateşi olduğu zaman öyle yapıyorum 
(302 puan) tarafından
Ben normalde uyumuyorum ama koronayim iki gecedir de uyumayinca bugün artik iyice sona dayandım bi oglum daha var gündüz de fazla dinlenemiyorum
0 oy
tarafından
Çok ateşi varsa uyumam eğer ateşi 38 lerdeyse yarım saatte bir kontrol ederim uyanip
(302 puan) tarafından
Yok 37lerde şu an ara ara kalkip bakarm burda oyalanmaya çalışıyorum ama gidiyor gözlerim
0 oy
tarafından
Uyumam uyuyamam
0 oy
tarafından
Canım saat başı alarm kur eşin de baksın tabi zaten sen uyuyana kadar 10 dk da öyle geçer 
0 oy
(852 puan) tarafından
Sende uyumak zorundasın bu gece de uyumazsan yarın sabaha düşer bayılırsin çocuğuna da iyi bakamazsn babasına emanet et uyu biraz 
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Atesini belirli bir seviyeye indir 

Ustune ince birsey giydir

oda isisini dusur

Ustune ince birsey ort 

Ve alarm kurarak kalk canim sen kendine dikakt edeceksinki cocuguna en iyi sekilde bakabilesin
0 oy
tarafından
Asla uyuyamam basinda beklerim 
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Eğer 38 olduysa ateş düşürücü veririm üzerini inceltirim telefon alarmını saat başı kurup uyuyorum 
0 oy
tarafından
eger yoksa uyu cnm bebek oldugundan yarim saatte bir bak
0 oy
(155 puan) tarafından
Illa ki uyuman lazım senin de ben genelde ilacını verip hemen uyutuyorum ve hemen bende kestiriyorum zaten tedirgin uyudugum için uyanıyorum geri bakıyorum yada kızım hemen ağlıyor zaten ağrısı oluyor çünkü 
0 oy
tarafından
Zaten ateşi çok çıksa bebek uyuyamaz canım seni mutlaka uyandırır inler ağlar benimkiler öyle yanii
0 oy
(163,313 puan) tarafından
uyku aklima gelmez
0 oy
tarafından
Alarm kuruyorum canım sürekli kontrol ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 172 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aslanaslan (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,339 soru

24,043,223 cevap