+2 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
https://www.doktorlarkres.com/2365/cocuklarimiza-yapabilecegimiz-en-buyuk-kotuluk-korkutmak/ kızlar link bu yazıyı paylaşmak istedim ama olmadı malesef 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çok sağol canım okudum hepsini<3

tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm iyi hoş yaziyor ama bazen oglum beni çileden cikariyor bugun bagrmiycam diyorum sakin davraniyorum ama inadima gidip o masanin örtusunu cekiyor uzerinde ne var ne yok yere dokuyor herseyi topluyorum yapma diyorum yine yapyor en son bagriyorum ancak o zaman yapmiyor inan bende kendime kiziyorum ama bagirmayincada asla dinlemiyor beni
(155 puan) tarafından
Ay tabiki canm ya canları sağlam olsun da gerisi boş ben zaten en çok kendi için kızıyorum akıllı uslu olsun düzgün yemeğini yesin hasta olmasın diye yoksa başka şeylere kızmam öyle bak mutfağa gelir bütün dolabı çıkarır oynar hiç bisey demem geri yerine köy kızım diyorum koyyor ama bazen şımarık hareketler yapıyor saygısızca ona kızıyorum
tarafından
Onlarda sklyor canm yazin ne guzel hergun parka gotururdum yorulurdu orda akşam 4 civari gider saatlerce oynatrdim 1 dk gozumu ayirsam yola koşuyor zaten o yuzden hep peşinde dolanir bende pert olurdum :) bakalim.bu yaz nasil gececek
(155 puan) tarafından
Insallah daha güzl geçer canm sağlıklı olurlar inşallah
tarafından
Sağlık en önemlisi kızlar bak bugün çok zor durumdaydik ödemeleriniz vardı borcumuz ama eşimin işi hiç yok benim bir tane küçük bir altının vardı mecbur onu bozdurmak zorunda kaldık başkada bir altinim yok zaten bir güvencem de kalmadı ama tam o esnada TV de bir kadın gördüm eli kolu parmağı boybu hher yeri altın dolu ama çocuğu otizmli diye ağlıyordu tam denk geldi eşime dedim ki bak bu kadar altınım olmasın ama çocuğum sağlıklı olsun dünyada neler var dedim
(155 puan) tarafından
Tabiki canm can sağlığı herşeyden önemli maddiyat gelip geçici bir gün olmazsa 2 gün olur ama sağlık hayat demek
0 oy
(5,453 puan) tarafından
 Cok cok faydalı allah razı olsun canım 
tarafından
Sendende canım faydalı olduysa ne mutlu bana
0 oy
(6,160 puan) tarafından
Okudum 5 aylik oglum var dikakt ettigim şeylerin çoğu vsr ocu geldi dr amca igne yapar  vs gibi seyler ins büyüdükçe yaşamayız klasik genel sözler olmus cok kiside duyuyorum görüyorum cevremde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
16 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_4289940 (62 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 430 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 463 göst.
10 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde johnash (394 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 929 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,054 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,489 soru

24,430,522 cevap

352,465 kullanıcı

...