0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (1,757 puan) tarafından
Canlar kpss dershanesine yazliacam büyük ihtimalle geç mi kaldım önlisans kpss 1 deneyimim var bana onerebileceginiz şeyler ne ? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi düzenini olusturabiliyosan Bence yazılma canım  internette benim hocam var . Onları izle kendine program yap ona göre yol izle. Ben dershaneye gidiyodum herkes oradan izliyodu . Sadece dershanenin artı yanı takıldığında hocaya sorabilirsin onu da Instagram canlı yayınlarından sorabilirsin paran da cebinde kalır :) 
(1,757 puan) tarafından
Canım evimde ortam kuramıyor um onun için ne yapmalıyım
tarafından
Yine internette programlar var . Dershnaye gider gibi ortam yap telefondan mi tabletten mi çalışacaksın güzel masana otur notlar al.kitap sipariş ver ..istersen denemelerine gidebilirsin . Zaten zihiin yoruluyoe dershaneye gitmek ayrıca bı beden yorgunluğu da veriuor. Böyle düşün :) olamayacak şey yok yani
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ortam,soru sorma sürekli deneme planlı çalışma açısından gayet güzel. 
(2,493 puan) tarafından
Ortam derken sınıf ortamı,ders çalışma falan diye dedim :)
(1,757 puan) tarafından
Aynen canım evde çalışma ortamı yok canım
(2,493 puan) tarafından
O yüzden imkanın varsa değerlendir canim
0 oy
(195 puan) tarafından
Dersaneye gittim kazanamadım ama evde kendim düzen kurdum kararlı oldum şükür atandım. Dersanenin sadece denemelerine yazıl hemde birkaç dersanenin öyle daha iyi olur. Hergün derse gitgel hazırlan zaman kaybı hep bence
0 oy
(576 puan) tarafından
Geç bence. Ve tamamen yorgunluk oluyo. Akşam eve gelince tekrar yapmakta ve soru çözmekte zorluk çekersin. Uykun gelicek çünkü. En iyisi evde program yap onu uygula. Udemy e üye ol ordan dinle iyi hocalar var 
(1,757 puan) tarafından
Canım tabanim var sınava da 9 ay var ancak yapabildim :( udemy bakacam başka önerileriniz var mi
(576 puan) tarafından
Sen bilirsin ama konularda da geri kaldığın için hep bi yakalama stresine girceksin. Ve bazı dersler mayısta bazıları haziran da bitiyo. Sonra deneme sınavları başlıyo mayısta. Onlar bitince de evde çalışcaksın yine
(1,757 puan) tarafından
Peki nasıl yapayım canım önerin nedir bana

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,821 soru

24,077,720 cevap

331,035 kullanıcı

...