0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
4 ay oldu dogum yapali hala adet olmadim belime bazen agri vuruyo olcakmisim gbi ama yok bi olsamda rahatlasam istiyorum ya şişiyorum resmen ilk hamileligimde kirkimdan hemen sonra duzenli bi sekilde oldum ama ikincide hala olmadim yaa sizinde böyle oldu mu

1 cevap

0 oy
tarafından

Benimde 3 ay oldu canım olmadım hala sezeryan dogumdu. İlki normal doğumdu bende olmuştum hemen. İnsan olsa da gününü beklese diye bekliyor korkuyorum tekrar hamile falan olmaktan :(

tarafından
Aynn bnde korunuyoz ama insan yinede korkuyo adet olsam hani bilirim ki olmadm kesin bsey var die e adette olmuyom kendi kendimi yiyom resmen yaa
tarafından
1 yila kadar olunmamasi yada düzensiz oluşu normalmiş canım emziriyorsundur büyük ihtimal o yüzden olmuyoruz.  Eşin mi korunuyor bizde eşim korunuyor ama birkaç kez ilişki başında kullanmadı kondomu tırsıyorum:/
tarafından
Evet eşim korunuyo emzirdigim icin hap felan kullanamiom bebegim 4 aylik spiral takilmayi düsunuyom onumuzdeki ay tabi bsey cikmazsa insallah eşime guveniyorum ama Rabbim verince korunma bi ise yaramio malesef :(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 337 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayisigi8 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
21 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferideozyurtkan (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Fatosglz (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,767 soru

24,090,157 cevap

331,708 kullanıcı

...