0 oy
1,185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Mrb hanımlar çocuk istemiyorum sadece kondom ile korunup uzun yıllardır gebe KALMAYAN var mı aranızda 

27 Cevaplar

0 oy
(1,069 puan) tarafından
12yıl kondomla korunduk hiç bir kaza yaşamadık çok şükür 
tarafından
MaşAllah size ne guzel
-Reklam-
0 oy
(12,959 puan) tarafından
3.5 yıl onla korundum 
tarafından
MaşAllah size
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Uzun yıllar kullanana helal oldun 3 ay kullanamadık patlak sonucu kızım2 bucuk yaşında spral takılı şimdilik sorun yok
tarafından
Allah bağışlasın :)
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Bir yıl oldu öyle korunuyorum bişey olmadı
0 oy
tarafından
Ben varim ilk evlendigimizde 1 sene dogumdan sonrada 2 bucuk sene korunduk bisey olmadi istedigimiz surece
tarafından
Ne guzel masallah
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla bizde ilk kızımdan sonra prezervatif ve geri çekilme ile korunmuştuk yaşına kadar yaşından sonra sadece benim dikkatimle hesaplarına korunduk adet takviminden gebe kalınacak günleri hesaplayıp o günler uzak kaliyorduk sonra saldık ve 2.ye hamile kaldım. O kızım doğdu kırkı çıkınca 3 aylık iğne oldum sonra da aylık iğne yaptırdım her ay baktım yan etkisi çok oldu bıraktım 6 aydan sonra yine prezervatif döndük. Onla korunduk full ama yine hamile kaldım. Şimdi büyük kızım 4 buçuk yaşında küçüğü 2 buçuk yaşında ve 26 haftalık hamileyim. Bu defa baglaticam artık başka çare yok.
(3,146 puan) tarafından
Erkekmis millet ikincide bile bu baskıyı bize o kadar çok kurdu ki hatta teselli veren olmuştu olsun 3.erkek olur falan diye. Bende merak ediyordum ama erkek olunca kimse madalya takmadı yada tebrik etmedi kız olsa da farketmezmis :)) valla bagliycam yaşın küçük vs diyenler var ama 3 sezeryandan sonra başka çocuk kaldiramam kürtaja da sıcak bakmıyorum o nedenle kisirlastircam kendimi :D
tarafından
Kordon bağlatma caiz değil ama Allah affeder gerekçelerin var cunku sağlıkla al kucagina oğlunu rabbim kızıda erkeği de tattırdı sana ne guzel. Millete kulağını tıka :)
(3,146 puan) tarafından
Amin inşallah orası öyle ama riskli sağlığım için yapmak zorundayım. 4.de masada kalma ihtimalim var sonra o 3 bebeğe kim bakar :)
tarafından
Benden sonra dogum haneye 4.sezeryanı olan bayan girdi sağlıkla kurtuldu ama o da bağlamış kordonunu.
Benım 2  sezeryan doktor karıştırdı senın mı baglıcaktık dıye :) annem de bana dıyor keske baglatsaydın dıye yasımda 28:)
(3,146 puan) tarafından
Valla benim annemde ikincide çok tembih etti ameliyathanede de sordu Dr dedim kalsın bağlama bazen diyorum acaba kabul etse miydim en büyüğü 5 ortanca 3 diğeri de yeni doğmuş olacak araları hep yakın. Bende 26 yaşındayım :) aralar yakın olunca sezeryan daha sıkıntılı bide benim ilki erken doğum oldu ikinci sorunsuz geçti ama bunda da böbrek buyumem var erken riskim var yine sıkıntılı biraz 2 sene sonra 4.bebegi istemiyorum vallahi bagliycam :))
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Ben 5 yıl korundum bıraktık 1 sene hamilelik için şimdi 1 seneye yakın yine onla korunuyoz şimdilik bişey yok ama yinede korkuyorum 
tarafından
Ah korkmayan mı var umarım olmaz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 343 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 411 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Enise diken (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 984 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu