0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kizlar e devletten başvuru yaptım durumumuz gerçekten kötü üstümüze bisey yok eşim eskici eşim de bende yapıyoruz reddediliyor devleti kandırmıyoruz ondan vermiyor bi kac komşum var kocalarından resmi olarak ayrılıp maaşa bağlandılar her ay 1200 alıyorlar benimki uygun görülmemiş ihtiyavi olanlara vermiyor olamayana veriyor 2 ayda bir çocuklara 180 tl alıyorum tm yardim yaptım para vermesede kıyafet yardimida yapabilirdj 

bu yardımdan baya umut etmiştim yine yanıldım image

1 cevap

0 oy
tarafından
Neden acaba canım kaymakamlığa gidip başvursan bizim burda gıda yardımı falanda çok yapıyor kaymakamlik 
tarafından
kaç defa gittim burdan yapmıyoruz sadece çocuk yardımı yapıyoruz diyorlar 2 sine alıyorum 2 aya bir 180 ama normal hiç bir yardım yapmıyorlar komşuma geldiler eşimden ayrıldım dedi ama ayrılmadı yalan söyledi her ay maaş aliyot böyle kaç kişi var tanıdık ama  dürüst olduğumuz için şansımız yok biseyden kadına bide birsürü kıyafet falan getirmişler dedim belki çocuklarında gelir para olmasada kıyafet olur dedim olmadı koli yardımı hiç almadım daha verseler onada raziyim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy