0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
2 gün önce göğsümün üstüne yattım sanırım sabah bi kalktım gögsüm sertlesmıs.. sicak su torbası yaptım koydum aksamina koca gece gögsümde durdu sabaha o sertlik gitmisti .. simdi yine var sertlik emzirince masaj yapınca o top top damarlar aciliyo ama emzirirken canım cok acıyo qglayarak emziriyorum meme ucu o koyu olan yerler sert ve cok acıyo memem ates gibi sanki patlicak gibi bu mastit mi oluyo hanımlar basına gelen yardım etsin allah rızası icin

1 cevap

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canım gecmis olsun eğer sut sagma.makinen varsa gogsunu sag ama nasil biliyo musin öne dogru egilerek sag göğsünü  yer cekimi etkisiyle daha cabul bosaltir gogsunu yada bebegin küçük degilse onu yere yatir sen uzerine egilip emzir maatit acısını bilirim göğüs kremin varmi yoksa tahinin ustundeki yag iyi gelir diyolar bide emzririken o koyu halkayi komple bebeginin emmesini sagla bastan bosaltmazsan göğsü daha cok ilerler Allah korusun 
(17 puan) tarafından
Koltukalti pozisyonda emzirmek iyi geliyomus öyle emziriyorum ama o şekildede denicem inanilmaz halsizim inanilmaz bas agrisi cekiyorum aksamdanberi
(1,243 puan) tarafından
Iste mastit atese falan ceviriyor Allah korusun tavsiye ederim egil one  dogru mesela elinle sagim yap kuzum insallah gecer hemen
(17 puan) tarafından
Ahh insallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 249 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bimuallime (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde kadersiznurten33 (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
14 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zelis.6382 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 131 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,387 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,223 soru

24,151,064 cevap

334,910 kullanıcı

...