0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızlar ben ürtiker hastasıyım 2 yıla yakın sürmüştü ortanca kızıma hamile kalmadan önce başlamıştı onu emzirdiğim dönemde tekrar başlamıştı ve kızımı 2 yaşı dolmadan sütten kesmek zorunda kalmıştım tedavim için tedavi sonrası 3 yıldır iyiydim ta ki bidaha hamile kaldım doğum yaptım ve şuan bebeğim 5 buçuk aylık ben 1 haftadır ölüyorum kaşıntı batma yanma heryerim kabar kabar her gece acile gidip avil vuruluyorum onuda vurduktan 5 saat sonra emzirebiliyorum tabi ilk sütü sağıp döküyorum tekrardan tedaviye başlamam gerekiyor ama bebeğim daha çok küçük kıyamıyorum sadece anne sütü alıyor şuan bile heryerim kabarmış kaşınıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(51 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(375 puan) tarafından
Bu illet bende de var ilk kez yaşadım 3 ay önce mahvoldum.sabahlara  kadar kaşındım  aile hekimi bir ilaç yazdı emzirdigim için 3 günden fazla kullanma  dedi 3 güne gerek kalmıyor ama bu aralar sıklaştı  haftada 1 içmek zorunda kalıyorum  her an bi yerim kaşınıyor her yerim birden kaşınmaya başlayınca dayanamayip  içiyorum ne yapacağım bilmiyorum berbat bisey ya :((
(375 puan) tarafından
Aerus  vermişlerdi bana birde avil  merhem hicbir ise yaramıyor..
(375 puan) tarafından
Bu hapı dr a danışıp bi deneyin isterseniz  sizinki gibi iğne olmaktan süt sagip dökmekten iyidir..
Çok geçmiş olsun. Aile hekimi bir şeye alerjik var tetikleyen birseye maruz kaldığında olur demişti.
Bugünde  taze fasulye yedim ağzım şişti  kaşıntı başladığı günde taze fasulye yemiştim  sanırım o dokunan şeylerden biri
0 oy
tarafından
Gecmis olsun :(
0 oy
(4,322 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ilk önce

Yapicak bişey yok mecbur mama verirsin

Tabiki anne sütü daha iyi ama mamada iyidir 

Anne sütüne yakın mamalar var 

Rabbim acil şifalar versin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler