0 oy
490 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (852 puan) tarafından

image

Uyumuyor bu eşek sıpası :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık ki
(852 puan) tarafından
Bitane temizlik yemek yapan birini tutsun belki :D
tarafından
1 tanemi 3 taneeeee sjjs
:D rabbim olmayana versin aman daha istemiyorum çok zorluk yaşadım unutamıyorum
(852 puan) tarafından
Ben istemiyorum deyince bu büyür unutursun bidaha istersin diyorlar gelir 4-5 yaşına anca öyle tek kalsin da istemem kardeş güzeldir
tarafından
Kızlar kimyon özellikle rezene çok zararlı Allah için vermeyin..  ebe ye sorduğum da çörek otu kaynat ver demişti onu bile vermemiş dim. Gaz masajı etkili oluyor. Rezene çok içerdim anneden bebeğe geçmesi bile zararlıymis bıraktım iki buçuk ayında
(852 puan) tarafından
Belki senin ebe yanlış biliyordur canım bende araştırdım rezene çok iyi diyorlar
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Sanki çok kalın giydirmişsinizz uyurken giyilecek elbiseler değil daha ince rahat şeyler giydirin bence 
(852 puan) tarafından
Canım banyo yaptırdım üşütmesin  diye . Evde çok sıcak değil
(191 puan) tarafından
Oyy yerim ya üşümesin amann
(852 puan) tarafından
Yine de değiştirdim belki beli falan sıkmıştır
(191 puan) tarafından
İyi yapmışsın ay bizde doğup 2 aylık olcaz mı son 8 günüm kaldı benimde Bi an önce bitsin istiyom
0 oy
tarafından
Uykularrrr4 harammm olduğunu:)) 

Uyuma teyzem.uyuma.bende ayaktayım:))) 

Karlı kış gecesi uyuyup.ne etcen bak.keyifineee :))))
(852 puan) tarafından
Ya ne yaptim da uyumadı diş sandık ağzında kist çıkmış belki de ondan uyumuyor
tarafından
Adana'da hava nasıl walla şuan bizde-1 kar araçları çalışıyor.yollari aciyor otobanda tırlar aarabalar saat 9den beri durmuş vaziyette farları.yaniuor.adamlar masum kaldı yollarda.
(852 puan) tarafından
Soğuk heralde dışarı yüzü gördüğüm yok ki.
Allah herkesin yardımcısı olsun
tarafından
2.5 aylık.yazmissin bu dönemde dış çıkartmaz çok minik.kuuzum.daha. kist belki ağrı yapıyordur cokda minik derdi ifade edemezde Allah yardımcın olsun canım. Kuzumada şifa olsun . Oku biraz ninni ac veya yagmur seni karanlık.bir ortam.yap.belki biraz rahatlar sakinlesir sırtını minik minik.masaj yap
(852 puan) tarafından
Ben bunların hepsini yaptım desem :D diş değilmiş zaten kistmis bı doktora götürdük diş dedi başka doktor kist dedi ağrı kesici de verdim ise yaramadı valla
0 oy
tarafından
Kız bu minnacık niye uyumuyor ki maşallah subhanallah. Kuzum bu uygulamada bebekler icin sesler bölümü var ya ordan fan sesini aç fazla yüksek olmasın telefonun sesi hemen dalacak insallah:) ben uyumadigi zamanlar öyle yapıyorum 
(852 puan) tarafından
Bidakine denerim canım bizimki keyfi isterse uyuyor :)
0 oy
(164,065 puan) tarafından
ahahahah gunaydin     
(852 puan) tarafından
Gunaymadi bana :D
0 oy
tarafından
Maşallah :) bı an benimki sandım Allah bağışlasın
(852 puan) tarafından
Sağol canım :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler