0 oy
1,682 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşim ne kadar belli etmese de bu tarz şeylere düşkün. Bende geçen yıl hamileydim çok giyemiyodm ama bana bı keresinse hiç kadın gibi değilsin demişti ondan sonra dikkat etmiştim. Şimdi yine hamileyim napacagmi şaşırdım. Siz hamileyken böyle dikkat ediyo muydunuz yoksa bi salan ben miydim

35 Cevaplar

0 oy
(5,426 puan) tarafından
Hamileligim o kadar kötü geçti ki  hiç öyle şeyler düşünmedim eşimde bir zahmet düşünmesin ki zaten düşünmedi:)) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
21 yaşındaym kendimi bildim bileli dom atlet yatarim baska türlü uyamm 
0 oy
tarafından
Hamileykn giyilmez diye bsy yokki. Ben evlndigim gece hamile kaldim. Bir suru geceliklerim neler nelerim vardi gittigi yere kadsr giydim yani : D
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Valla pijamamı uzun çorabın içine katarım gezerim evde hele Bi desin de görsün cevabı sen önce erkek ol ben sonra kadın olurm derim ettiği lafa pişman ederim 
0 oy
tarafından

normalde giyiyormusun die sormak lazim :D corabimi esortmanimin ustune ceker yatarim, esin senin icin giyinip susleniyorsa sende yaparsin ama o pijamasini cekecek ben etrafta dolanicam baska isim yoktu .

0 oy
tarafından
Kendimi nasıl rahat hissediyorsam öyle giyinirim kocam istiyor diye kasamam kendimi Kusura bakmasın paşam 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Oluyorsa giy ne guzel iste boyle seyleri seviyormus ;)
0 oy
(1,784 puan) tarafından

Hamilelik boyunca yırtık tişört yırtık donla gezen bennnn :P

0 oy
(201 puan) tarafından
Kizz ben kendi pijamalarimla bile rahat edemiyorum esiminkileri giyiyorum :D benimkinin daha hoşuna gidiyor geçen gün gecelik de giydim yani bizim canımız nasıl isterse öyle sen seninkini bı boz bence bu ne demek kadın gibi değilsin ya , valla istersem eşofmanı çeker otururum istersem yapar makyajimi  güzel giyinir otururum o içindekini sevmek zorunda dışını değil bence
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Eşinin öyle bir laf etmesi çok üzücü canım bu tarz bir cümle bana söylense çok üzülürdüm. ben çok gecelik giymeyi seven biri değilim. şu an 17 haftalık hamileyim zaten bazı güzel iç çamaşırlarım hiç tam gelmiyor fazla kilo aldım. doğumdan sonra gireyim eşim de bir şey demedi sen nasıl rahat ediyorsan dedi. sonuçta hamile olan sizsiniz eşiniz değil. sizin konforunuz çok daha önemli. 
0 oy
tarafından
Hamileykende giyinirdim hâlâ da giyinirim
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Hamileligim yaza denk geldi ve bizim ev yazın cehennem sıcağı oluyo yani eşimden ziyade kendi rahatım için şort atletle dolaşırdim ama satendi tabi :D hergun evde öyle dolaşırim yazları 

0 oy
(7,786 puan) tarafından
Sigamiyodum ki giysem :) hamilelige ozel gecelik de alamayiz sonucta. Zaten esim pek takilmaz. Hamile hamile me bekliyo esin madem hamile koymasaydi.
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Kız bu soğukta ne geceligi
0 oy
tarafından
9 ay boyunca hic giymedim onun evlatlarını taşıdığım icin o kadar aci ağrı hissettim birde gecelik beklese benden yaziklar olsun öyle kocaya

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 826 göst.
18 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde yldzt (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,760 soru

24,063,515 cevap

330,261 kullanıcı

...