0 oy
357 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Hanımlar eşim sürekli yengesinin açmalarını övüyor bir tarif söyleyin de susturayim şunu 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Al canım tam susturur vallahi dene bakalım 
tarafından
Puhahahaaaaa vallahi her gün saç başa giren de olurdu kız ☺☺☺☺
(45,021 puan) tarafından
Ayy yok iyi olmazdı yüzünü dahi görmek istemediklerim var :D
(45,021 puan) tarafından
Un su değil işte kizz aboo sende bı bardak yağ yumurta maya aynı işte digerleriyle bı süt eksik benim yaptıklarımda bı bardakda süt oluyo ama bunu hülya için deniycem
tarafından
Canım benim yaa dene bakalım beğenecek misin ☺
(1,929 puan) tarafından
Ben bu tarifi sutle de denedim suyla olan kadar olmadi bana ekonomik geldi bilmem hep yaparim hamur isi en ucuza bu denk geliyyor sen bilirsin canim ne diyim
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Oooo tam yeri vallahi :D açma yapanlar gelsin cabik
tarafından
Bekliyoruz acilll
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Ahaha şimdi herkes atar canım☺️
tarafından
Aydınlar valla bıktım artık nerde açma girse yengem söyle yapar böyle yapar bıktım
0 oy
(4,593 puan) tarafından

image

Ben hep bunu yapıyorum yiyenler bayılıyor al sana tarif yenge de kendisi yesin bundan sonra açmalarini
tarafından
Sağol canım bencede kendi yesin :)))
0 oy
(2,983 puan) tarafından

Yaş mayayı ufala sora sütü koy ılık (3 su bardagi) sonra bir yumurta tam şekilde bir de bir yumurtanın akını koy sadece , sarısini ayır. Bir yemek kaşığı tuz koy. Unu da alabildiği kadar koy yoğur biraz ele yapissin beklet sonra kabarinca beze yap yine beklet sonra da açip içine tereyağ parmaginla azar koy sora kıvır sar birbirine :)

tarafından
Denerim canım sağol her hafta bir tarif denicem :)
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Doğru yerdesin:D

tarafından
Bencede
0 oy
(163,334 puan) tarafından
tam yeri burada sen nassin ☺
tarafından
Valla beysuusun diye ugrasiyom takmış bir açmaya kafayı yedirtti bana
0 oy
(4,641 puan) tarafından

image

dün şu  en ustteki tarifle karşılaştım  deneyecegim inşAllahhh  cok güzel  görünüyor. 
tarafından
Güzel oldursa haber ver canım
0 oy
tarafından
Valla benimde ilk guzel olmuyodu burdan tarif aldim artik 2 gunde bir yaiyom ilik su maya 1 su bardagi sivi yag 2 yumurta sarisini ayir bitanenin seker tuz mayalansin sonra tepsi mayasında 1 saat dursun firina at harika oluyo 
tarafından
Hmm tmm canım denerim sağol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,829 soru

24,064,641 cevap

330,296 kullanıcı

...