0 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Kayınvalidem yüzünden eşimle birbirimize girdik. Eşim ailenin tek erkek çocuğu seviyorum ama tam bir anne kuzusu oturur annesi ile dedikodu yapar konuşur da konuşur. Dün tartıştık tartışma sebebi de bana 16 aylık çocuğum oasına rağmen perden kirli halın kirli bu böyle ben sana halı verdim sen niye sermedin. Bununla başladı. Söyledi de söyledi eşim de annesinden yana oldu arayacam babanı gelip götürsün dedi. Ben de sen aa ben senin yerine ararım diyip babamı aradım. Kayınbabam ne kadar ılımlı iş düzeltmek istiyen biri olsa da kaynam o kadar eşeleyen biri oldu. Biz severek evlendik ama kaynanam istemiyordu kendi bulamadı ya içinde kaldı. Şimdi size sorum kaynanamın dolduruşuna gelip gideyim mi yoksa ona inat evimde mi durayım
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

+1 oy
(449 puan) tarafından
Eşin annesine uyup ariycam babani alsın seni diyorsa bende senin dediği diyip yanların da arar sonra da ben evime gideyim malum eşyalarımı topliycam der gider valizimi hazırlardım gidemez edemez ne desem diye düşünüyor erkekler kimse kimseye muhtaç değil 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kaynna değil ki problem karı kırıklı eşin halin pise versn yikmya sende ne diye evini pis tutyosn karı Gibi dedi kodumu yapıyor
0 oy
(4,623 puan) tarafından
Önemli olan eşin o ne diyo kaynanan mı arıcam babanı diyen eşin mi ? Kaynanansa eşinin olaya müdahale edip benim karım sen karışamazsın demesi lazım diyemiyosa vay senin haline 
0 oy
tarafından
Git ne telefonlarına cevap ver ne birşey yap aklı başına gelsin bı 
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Valla eger esim onun dolduruşuna gelipde bana git diyorsa gitmem ama onu o begenmedigi eve sokmam ev benim evim onlara noluyo kusura bakmasin eskidenmis baba evine gt demek cantasini alsin defolsun gtsin gitmiyormu ararim polisi defolur gider
0 oy
(481 puan) tarafından
Ben olsam o lafın üstüne ararım babamı giderim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,508,067 soru

24,614,443 cevap

364,252 kullanıcı

...