0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ben 3 üncü çocuga hamileyim 1 kız bir oğlum var kızımda aşırrı miğde bulantısı kusma vardı oğlumda da hiç yoktu kusma vs bunda da yok cinsiyet ile alakası var mı acaba

5 Cevaplar

+1 oy
(7,808 puan) tarafından
Nasıl üçüncüye cesaret ediyosunuz ya bu devirde kendinizede acımıyorsunuz herhalde halbuki bir kız bir oğlan ne güzel olmuş Rabbim ikisinide nasip etmiş.
(3,895 puan) tarafından
Heralde çalışamayacak bu bayan yani yaşlaninca da kimsebana bakmıyor diye aglar boşver.
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Tabikide alakası yok ben ikisinde de kusmadim midem bulanmadi 
0 oy
tarafından
Çocuklarıniz kaç yaşında konuyu ilgisi yok ama merak ettim canım bide yaşın kaç 
tarafından
Allah gönlüne göre versin canım:)
(20 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun :)
tarafından
Sendende canım:)
(1,876 puan) tarafından
Bende su an 3. Cocuguma hamileyim. 9 ve 7 yaslarinda oglum var. Masallah benimde en guzel hamileligim. Asiri bi aman aman kusmadim. Su an 17+4 teyim. Cinsiyeti ogrenemedim maalesef daha.33 yasindayim bu arada:) araya zaman girdigi icin mi rahatiz ki bilemedim valla:)
tarafından
Şimdi zaman araya girmiş diye sana çok değişik geliyordur yıllar sonra ki bebek sanki ilk bebek gibi Demiii
0 oy
(560 puan) tarafından
Tesadüf mü bilmiyor ama yengem hamile. Onunda bı oğlu ve kızı var  oglandaki gibi oldu dedi bulantısı felan oglanmis olabilir belki
0 oy
(4,647 puan) tarafından
Benim de 1 kizim 1 oglum var ve 3. Ye hamileyim. 3. Gebeligimde kizimda ne yasadiysam aynısını  yaşadım ve ayni şeyleri  istedi canım. Kizim olacak diye düşünmüştüm  ama erkekmis 36 haftalık olduk. Velhasıli kelammm hicccc alakası yok :) doktorum  da dedi hatta cinsiyetle belirtiler canının  istedigi vs bunlarin bağlantisi yok halk arasindaki uydurma onlar diye.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 302 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde MerveMiray34 (562 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,741 göst.
+1 oy
24 cevap 1,413 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde 4Avakado (1,510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,404 soru

24,098,516 cevap

332,233 kullanıcı

...