0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (907 puan) tarafından
Oğlum 20 aylık olucak akşam en geç 19.30 yada 20.00 gibi yemek veriyorum 21.30 yatar. Yatmadan önce avakado muz ezip verdim 1 çay bardağı kefir verdim. Annem çocuk aç yatırdın dedi. Aklım takıldı. 

5 Cevaplar

0 oy
(2,016 puan) tarafından
Annen cok biliyor ;))
(907 puan) tarafından
Eski insan olduğu için yemek yemeli çocuk meyve doyurmaz. Vicdan yaptım bende
(2,016 puan) tarafından
Yok alistirma zaten yatmadan yemege hic iyi degil zararli zaten verd8ginde gayet vitaminli ve doyurucu zaten
(907 puan) tarafından
Uyumadan 1 yada 1.buçuk saat önce yemek veriyorum. Bazen meyve yoğurt
Kefir. Bazende çorba.
(2,016 puan) tarafından
Cok iyi zaten ac olsa cocuk uyuyamaz
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Yok canım yaaa daha benimi yiyecek çocuk
(907 puan) tarafından
Demi ya. Aradığında sohbet ettik dedim acıktım birşeyler yiyecem diyor sen acıktım diyorsun o çocukta aç yatırdın vicdan yaptım İnan.
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Benim ki uc yıldır ac takiliyor o zaman bu kadar sey vermissin niye ac kalsin ki 
(907 puan) tarafından
Akşam yemek ver dıyor meyve doyurmaz ona göre
(1,662 puan) tarafından
Benimki ne yemek yer nede baska bir sey gun icin azar azar ne yerse o ama masallah kilosu gayet iyi tabi gece vicdan yapiyorum gun icinde az yiyo diye kucuk biberon sut veriyorum ama zorlama yedigini yedir sen daha iyi bilirsin ki muz ve avakado bazi yemeklerden daha uzun sure tok tutar hele birde kefir vermissin
(907 puan) tarafından
Evet canım gece tok tutsun diye dönüşümlü veriyorum. Ama annem öyle diyince bian evham yaptım. Sağolsun kaynanam gil görüntülü arayınca da çocul zayıflamış derler. Dedim yeni corona dan çıktık çocuk iştahsız oldu ama anlatamıyor insan.
(1,662 puan) tarafından
Kilo saglik demek degil zayif olsun saglikli.olsun ben bazen diyorum kizim.zayifladi esim.kiziyo totosunu yerden kaldiramiyo bos ver saglikli olsun bu arada cok gecmis olsun
(907 puan) tarafından
Sağol canım çok şükür atlattık. Sağlık olsun gerisi yalan. Kilosu boyu üst persrntil gelişimi iyi çok şükür.
0 oy
tarafından
Yok artık daha ne yesin 
(907 puan) tarafından
Dedim midesi yumruğu kadar ki kefir tok tutar
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Ciddimisiniz .:ermm:

(907 puan) tarafından
Evet canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
19 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 347 göst.
0 oy
5 cevap 209 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 165 göst.
23 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Yrn33 (274 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,531 soru

24,059,992 cevap

330,102 kullanıcı