0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar bugün memeye veda ettik umarım kolay geçer sabır taşı sürdüm çok üzülüyorum ama artık bitmesi lazım.sizin nasıl geçti tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

15 Cevaplar

0 oy
(163,366 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
(11 puan) tarafından
Amin inşallah.siz geçtinizmi bu süreçten paylaşmak istediğiniz bi tecrübe varmı
(163,366 puan) tarafından
ben jesmedim benim sutum kesildi 6 aylikdi birakma zorubda kaldi
-Reklam-
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bende bir iki aya keserim. Ama ben oğlum dan daha çok üzülür gibiyim. Çünkü aramız da ki en güzel bağ emmesi ❤️❤️
(11 puan) tarafından
Hep öyle oluyormuş çocuklar daha kolay atlatıyo biz anneler perişan oluyoruz
(5,572 puan) tarafından
Aynen öyle. Ama benim oğlum hayatta memeden ayrılmaz bence
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bişey yapmadım 1 yaşında oğlum kendisi birakti
(11 puan) tarafından
Sütmü kesildi nasıl bıraktı
(45,021 puan) tarafından
Hayır sütüm vardı kendi istemedi yemeğe yöneldi  ağzına koyardım iterdi kendini sadece oynuyodu
0 oy
tarafından
Naptı minnak işe yaradı mı sabır taşı 
(11 puan) tarafından
Yaradı tadı çok kötü gerçekten birkaç kere söyledi açtım kokusunu alınca kapat dedi. Gece korkutuyo beni bakalım ilk gece nasıl olucak
0 oy
(25,180 puan) tarafından
21 aylık olcak benimki de off hiç bitmesin istiyorum o kadar güzel bişeyki. Bide aşırı bağımlı napıcam bilmiyorum memede uyur memede uyanır hiç bıraktırasım yok :(
(11 puan) tarafından
Benim için işkence olmaya başladı bütün gece memede uyumak istiyor ve sabah işe gidiyorum
(14,195 puan) tarafından
İçin gidiyor dimi :(((((
(898 puan) tarafından
Hiç korkma benim oğlan gece en az 10 kes uyandırdı memeye bugün dördüncü gün bıraktırdım artık sadece ilk gece çok zordu  şimdi alıştı
(25,180 puan) tarafından
Benimki de öyle ya meme agzında uyuyo :(
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Kaç aylık? Bende önümüzdeki ay düşünüyorum
(11 puan) tarafından
20 aylık şu an. Şehir dışından teyzeleri kuzenleri geldi bu süreçte oyalanır kolay olur diye düşündüm
(14,195 puan) tarafından
Sabır taşı nasıl işe yaramaya başladı mı
(11 puan) tarafından
Sürdüm ve anlattım artık memeye bay bay dicez tadı acı oldu diye tadına baktı ve kapat dedi. Sonra birkaç kere açtırdı yine anlattım baktı kapat dedi. Başka türlü olmaz diye düşünüyorum
(14,195 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Benim kızım 5 aylık bıraktı o yüzden bı tecrübem yok Allah kolaylık versin sana 
0 oy
tarafından
Kıyamam yaa Allah yardımcın olsun inşallah canim 
(11 puan) tarafından
Amin
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kolay gelsin canım aktardan bi baharat alıp sürmüştüm böylelikle iki günde bıraktı
(11 puan) tarafından
Sabır taşı aldım
0 oy
(898 puan) tarafından
Bizim de memeye vedada 4. Aksamimiz.. ilk gece hiç uyumadı sabaha kadar ağladı sallayarak uyuttuk normalde memesiz asla uyumaz bu arada sabır taşı falan kullanmadım yara bandıyla kapattım meme uçlarını uff oldu dedim baktı dokundu kapattı gitti arada gelip yokluyor hep bantlı geziyorum o yüzden.. neyse ikinci gün kucağımda salladım uyudu.. gece bir İki kere falan uyandı pispisladim uyudu arada eliyle yokladı baktı bant var kapattı.. dün üçüncü gece uyumadı bı turlu hadi odamıza gidelim uyuyalım dedim gittik sarıldı bana uyudu sabaha karşı uyandı.. yani kısacası uykuları dhaa uzun ve kaliteli artık alıştı :) ama çok ağlayınca geliyor mememi kokluyor gidiyor çok üzülüyorum 17 aylydaha hamileyim doktor kes dedi mecbur kesiyorum yapacak bir şey yok.. salça denemiştim gündüz emmedi ama gece dayanamayıp emiyordu sonra şey düşündüm böyle şeylerle çocuğu tikaindirmek iyi değil sonuçta orası en sevdiği en güvendiği yer bu güvenini ihrendirerek kırmak doğru olmaz bant çok mantıklı oldu işe de yaradı:)
(11 puan) tarafından
Daha zor olmuştur sizin için tabi iğrenmedi aslında tadı kötü geldi.ayağımda sallayarak uyuttum gündüzleri öyle uyuyordu çok yorgun olduğu için uyudu uyandığında nasıl olucak bakalım
(898 puan) tarafından
Zor oldu ama tahmin ettiğim kadar zor olmadı meme delisiydi oğlum çok korktum bırakmaz diye ama bıraktı çok şükür  bugüne kadar hiç sallayarak uyutmamistim ona da alıştı çok şükür
(22,911 puan) tarafından
Yavrum yaa gelip koklayıp gitmesine çok üzüldüm. Onlar için çok önemli bişey bu. Kuzucuk. Bn de bant deneyeyim olmadı. Daha 4 ay var bizim ama
(898 puan) tarafından
Evet beni de üzüyor ama elden ne gelir.. dene bakalım umarım sende de ise yarar
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Kızım 26 aylık bir hafta önce birden kendisi bıraktı bir daha da istemedi. Sıkıntı da yasamadık şükür. insaAllah kolay atlatırsınız süreci 
0 oy
(8,239 puan) tarafından
Tam bir ayı buldu ilkten gündüzü kestim sonra geceyi ... Kesmeye cumartesi sabahından başladım . Pazartesi salı da eşimi ise yollamadim yıllık iznini kullandı . Kızım kalkar kalkmaz bana yapışır aşırı bağımlı bir saat emerdi . Uyandığı an eşim aldı başka odaya götürdü döktü oyuncaklarını oynadı . Her süt dediğinde eşim dikkatini dağıttı ağlamaya başladığı an aldı dışarı çıkarttı . Bir kere akşam uyurken çok ağladı elimizde sallayarak uyuttuk o ağladı ben ağladım ama sonrasında zaten gece emdiği için sorun olmadı bazı akşamlar kıyamadım emzirip uyuttum sonra yavaş yavaş biberona ballı süt yapıp verdim bu zamana kadar asla icmezdi sevdirdim bir şekilde içti çok şükür tutturunca gel ben sana meyve suyu vereyim ya da süt vereyim dedim . Miktarı abartmadim bir daha isterse süte su katıp verdim fazla sutte iyi değil çünkü . O hafta içinde misafirlikteydik çok ağladı yeğenim koltuktan itmiş yere yapışmış çocuğum ne yaptıysam susmadı aldım kimsenin olmadığı bir odaya emzirdim sakinlesene kadar çocuğumun duygusal boşluğunu bu şekilde doldurdum ve hiç bir zararı olmadı bana . Bu süre zarfında ben evde birebir durmadım sürekli birilerine gittim evde yalnız kaldıkça yakama yapışirdi çünkü . Böyle böyle atlattık gündüze alisinca da geceden kestim ve vicdanım öyle rahat ki yavrumla çok güzel ayrıldım . Öncesinde çok zor geldi ağladım hatta ayiramam diye ama iki yaşını doldurdu o yüzden vakitlce yapmak en doğrusu. Sakın göğsüne bir şey sürme burda birisi oğluna göğsünü gosterince çocuğun midesi bulanıyorms ne gerek var ki travma yasatmaya? Benim kızım doğdu ilk göğsüme kondu, ağladı orda huzur buldu, acıktı orda doydu, üzüldü orda sevindi , annesini özledi orda mutlu oldu ,korktu orda sakinleşti . Bir anda tu kaka diyip çocuğun bunca şeyini yerle bir etmek hangi akla mantığa sığar ? Her istediğinde annecim biz artık büyüdük bizim süte ihtiyacımız kalmadı ama beni özlersen canın sıkılırsa gelip sarilabilirsin, beni öpebilirsin ben her zaman senin yanındayım seni çok seviyorum dedim . İnan bana çok iyi anlıyorlar ilkten hırçınlık hepsi yapıyor kolay değil bağımlılık bir yerde ama zamanla yer şey çok daha güzel oluyor.
tarafından
Elinize sağlık gerçekten çok güzel yazmışsınız, bende güzellikle anlatarak bitirmeyi düşünüyorum.
(8,239 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım umarım her şey gönlünüzce olur
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Kaç aylık cnm allah kolaylık versin
(11 puan) tarafından
20 aylık
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bizde yaa icim gitti baktıkça vicdan azabı çekiyorum ve göğüslerim de ağrımaya başladı
0 oy
tarafından
Sabır taşı nasıl kullanılır 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhis (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,837 soru

24,077,892 cevap

331,040 kullanıcı

...