0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
Bugün direksiyon sınavim vardi ilk hakkim büyük bi aksiklik oldu kaldım bida kac gün sonra girerim

7 Cevaplar

0 oy
(163,312 puan) tarafından
anaa nasi kaldin baci annem 1 girdi aldi geldi ☺☺ darisi sana olsun 1 ay snr girersim 2 saat ek ders alip
(137 puan) tarafından
Benimki tam talihsizlik oldu park alanina geldim ayarladim kendimi onumdeki araba park yaparken dubalari ezdi benim arabanın önüne carpiyodu arabayi acil geri cektim sonrada o stresle dubalari karistirdim numaralarida yoktu
tuuh sanssizliga bak
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından
Üzülmeyin benim gibi heyecandan emniyet kemerinizi unutmamışsınızdır :))ikinci de geçtim, arada kurs ders verdi iyi de oldu ;)ama çok oldu benim ikincisine ne zaman girmiştim hatırlayamadım..
aboo kontagi cevirmeden gerimi indin
(849 puan) tarafından
:))Yok ya farketmedim hiç onlar da birşey demedi ta ki uyarı verene kadar, ışıklarda dururken taktım ama kaldım sonuç olarak :))
(137 puan) tarafından
Yok bacım herşeyi yaptim cok iyidim parka gircem arabayida cok güzel ayarladim onumdeki park yapan araba geri gelirken benim onumdeki dubalari ezdi  benim aracin onune carpcak diye arabayi acil geri cektirdiler  dubalarin numarasida yoktu geri gelince arabayı dubaya bida ayarlayamadim  ve kaldım
(849 puan) tarafından
Şansızlık olmuş ya hay Allah :/inşallah diğer sınavda bir aksilik olmadan geçersiniz..
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Her ay bir sınav olur gelecek ay gireceksin 4 hakkın var 
0 oy
(426 puan) tarafından
1 Ay sonra eşimde çok küçük bir hata yüzünden kaldı 
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Ne aksiligi oldu 
(137 puan) tarafından
Park yapcakken dubalara tam ayarlamisken önümdeki park yapan araba dubalari ezip benim aracin önüne carpcakti acil geri cektim carmasin diye sonrada dubalari ayarlayamadim numarasida yoktu karistirdim o stresle
(14,957 puan) tarafından
E bu senin suçun değil ki bee tüh neyse kuzum üzülme bidahaki sınavda yaparsın
(137 puan) tarafından
Diyorum ya tam bi talihsizlik gittigin ilk gunden beri yaptığım seyi yaapmadim  inşallah canım
0 oy
tarafından
Ne oldu canım üzülme bidaha girer alırsın inşallah 
(137 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Geçmiş olsun tatlım çabucak geçersin inş

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 137 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Canlarimmm (529 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
6 cevap 288 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 504 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (632 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,860 cevap

329,212 kullanıcı

...