0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Neler yapabilirim servis için aklımda hiç bisi yok

9 Cevaplar

+1 oy
(6,074 puan) tarafından

Hay Allah basligi okuyunca dedim bizde davetliyiz galiba :angel:

tarafından
Eksik kal sen
tarafından
Kendini zorla davet ettircen haa
(6,074 puan) tarafından
Heyt teker teker gelin len :))))
tarafından
Bende açarken aynı şeyi düşündüm ama ne yazıkki davetli deyiliz "))
(327 puan) tarafından
Tabi hepiniz buyrun baş göz üstünde yeriniz var
-Reklam-
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Ooo hem de yarına ve hiç de bişey düşğnmedinmi kuzum senin şimdi diş buğdayın hazır olması lağzım diş pastası yaptırman lağzım börek kurabiye felan 
0 oy
tarafından
Yerinde olsam etli pilav ayran tatlı. Yada pide ayran tatlı yapar plastik tabaklara koyardım :D
(2,445 puan) tarafından
O mevlitte yapılır kiz :D
tarafından
Valla ben mevlutte salon tuttum evde zor olmasın diye usengecligimi sen tahmin et nerde kolaylik orda ben :D
(2,445 puan) tarafından
Bende babanneme yaptırmıştım :D
0 oy
tarafından
Mercimek koftesi yada fellah koftesi. Rus salatası yada patates salatasi. Islak kek. Tatli tuzli kurabiye hazirda alabilirsn. Hazır yufkadan gül böreği yap bi de. En kolay menü
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Patates salatasi poaca börek sarma dolma kısır 
0 oy
tarafından
Diş buğdayı nasıl yapmak nasıl oluyor yani ne olduğunu 
0 oy
(507 puan) tarafından
Bizimde bugün canım buğday fasulye nohut karışık pişirdiği üstüne ceviz .kuru uzum koyduk
0 oy
tarafından
Valla 3 defa yapacam .. 1 köyde yapacam esimin ailesiyle 2. Kendi ailemle 3. Komşularla . Cunku 3 tarafta toplansa 80  kisi olur oda kadinlar sadece .. bende pastayi yapacam sarma saracam patates salatasi sutlu irmik tatlisi kakaolu islak kek yapacam ..bide esim kuru pasta alsın .  
0 oy
tarafından
Valla canim temiz ne varsa onlari yap dikdortgen hazir keklerden al pembe bi krem santi veya muhallebi yapip icine kirmizi gida boyasi koyup uzerlerini kapla hatta usenmezsen kizinin ismini yazabilirsin sonra gul boregi yap tatli olarakda revani tarzi servetli bi tatli yapabilirsin limon portak kabugu vs koyup tatlandirip uzerine muhallebi dokebilirsin yaninada dis bugdayi yaparsin 101lerde fln renkli karton bardaklar var onlara koyup plastik tatli kasigi koyabilirsin bence bu kadar yeterli veya tatli yerine dis seklinde pasta yapabilirsin yada hazir alabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
31 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
13 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde busra34busra (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
1 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.

Kategoriler

1,471,424 soru

24,098,752 cevap

332,247 kullanıcı

...