0 oy
1,853 göst.
Diğer kategorisinde (593 puan) tarafından

Hanımlar ya nasıl söylesem bilemiyorum. Farklı bı psikolojideyim. Benim ikiz kızlarım ve oldukça düzensiz bı evim var. Bugün bu işi yapiyim da yarın kendime zaman ayiracam diyip diyip duruyorum. Yarına iş kalmadi diyorum ama malum iş bitermi. Misafir gelir, modumda olmam derkenn bakmışım ki kendimi o kadar ihmal etmişim ki ev iş çocuk diye. Eşim artk üstüme başıma laf atar durur şakayla karışık ama şu 1 haftadır sıklaştırdi laf etmeye. Ya kızlar diceksiniz ki e bak kendine ama cidden olacak gibi değil zaman zaten yok gözümü aciyorm kızlar kapatyorm kızlar. Onun dışında da kötü de alıştım alışkanlık haline getirdim bakımsız olmayı benim kendimi silkelemem ve kendime çeki düzen vermem lazm cunku cidden eşimin sıkça şaka Sina da olsa üstüme saçıma başıma laf etmesi rahatsız ediyor beni. Sizden tüyo istiyorum napabilirim nasıl alışkanlık haline getirebilirim herzamn bakımlı durmayı yardımcı olabilir misiniz lütfen yoksa ruhumda mı olması lazım :angel::sideways:

35 Cevaplar

0 oy
(554 puan) tarafından

Kelin ilacı olsa başına surermis :) sabah kalkinca ilk iş üzerimi değiştiriyorum günün devaminda yapabildiğim hiç bir şey yok bide yatarken tekrar gecelige geçiş :P 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim biri 5 yasinda digeri 4.5 aylik kizlarim var. Buyuk kizim tekken bende full kndime odakliydim. O kndi halinde takilir ben saatlerce kisisel bakimimi saclarimi yapardim. Ikinci gelince benim duzen sasti. 5 ay olucak dogum yapali yeni toparliyorum. Bence esini boaver kndin icin bsyler yap. Ki zaten kndinide daha iyi hissedersin. Yani ben esim icin dgl kndim icin bazen kalkip sacimi duzlestriorum. Kndimi daha enerjik hissediorum. Esim dagitmissam brsy demez ama ozenmissem hemen fark eder iltifat eder hosuma gider. Ama cocuklarla gerckten zor oda goruo. 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Yalnız değilsin bende aynı durumdayım banyo yapmak benim için süslenmek artık en son ne zaman eşim için giyindim saçımı yaptım hatırlamıyorum.Bu kadar uzatmamak lazım aslında bu rezilliğin bitrveği yok daha bikaç yıl daha böyle devam etmekmi? Yoksa artık bi yerden başlamak mı? Kendini başkasının gözünden gör ve eleştir başla bi yerden canım.Ben zayıflamakla başladım.kocam için de değil.kendim için.kimsenin aşağılamaya hakkı yok beni yeter dedim başladım.biraz ruh tembeli olmakla alakalı.Ama disiplin kur kendinde.istersen olur.
0 oy
(12 puan) tarafından
Valla bu erkekler cok tuhaf varlıklar. Benim oğlum 3 yaşında 4 aylikta hamileyim saçlarımı fonlemeyi dışarı cikmasamda evde makyaj yapmayı seviyorum bakarken daha fazlasıydim ama cocuk olunca bu kadar  zaman ayırabiliyorum eşimde bana kiziyo aksine evde makyaj mi yapılır kime susleniyosun bu ne şimdi yok alt tarafı markete gitcen bu ne süs aslında hafif bir makyaj ona fazla gelir bi rimel surmem bile fazla gelir engel olamıyor tabiki bana 2.cocuk dogunca Allahın izniyle bende vakit bulamicam büyük ihtimalle o istememesine rağmen simdiden korkuyorum ya kendimi salarsam ya beni begenmezse diye 2.cocuklu birine fikir vercek tecrübede değilim suan ama arada bile olsa mutlaka kendine zaman ayırmaya çalış çocuklarını ertelemiyecek şekilde diğer işlerini ertele ara sıra 
(593 puan) tarafından
Fazlasını yapmıyorum rutin işler iste. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin  inan çok zor cnm şuan ki zorluk 2 ye katlanıyor yani çocuktan çocuğa da değişir aktif cocuksa normal haline sukrediyorsn bakımı da köy bı tarafa
0 oy
(7,931 puan) tarafından
tek çocuğum olmasına rağmen fırsat bulup kendime bakamıyorum ful time eşofmanlı salaş topuzluyum.Eşin üstüne başına laf edeceğine ev işlerine ve kızların bakımına yardım etsin.Kocalar yardım ederse anca öyle bakıma üst başa fırsat bulabiliriz 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kocan bey şaka yaptığını sanıyo ama seni nasıl kırdığının farkında değil 

Bi akşam ver bebeleri eline ben süslenip geleyim de 

Bir saat süslenmek için oyalan bebeklerle bi yalnız kalsın bak bakalım bi daha laf ediyomu
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Bakımdan kastın ne canım evde hep saçım örülü olur genelde pijama giyerim 
0 oy
(684 puan) tarafından
Benmde ikiz kızlarım var 10 aylık + otizmli bir oğlum var. İster çok isterse fırsat buluyor. Aynayı rimeli kalemi yanıma alp onlar otururken yanlarında yapıorm bazen uyuduklarnda hızlıca Bi duşa giriyorum   krem sürüorm derken eşim geleceğinde ki kıyafetlerim ayrı o gelmeden Yemen 5 dk üstüme çekiveriyorm
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Tek çocuğum var hic bir zaman bırakmadım evimin isini duzenlo yaparim üstüme esimden önce kendim için bakarim o saçım fönlü olucak esortmanimi giyerim yada tayt tişört  biraz da içten gelen birsey canım
0 oy
(192 puan) tarafından
Eşim böyle bişey dese ondan soğurum... Diyemez hakkı yok 
0 oy
(344 puan) tarafından
Kızların kaç yaşında canım mantıklı bir teklif yap eşine öyle şaka yaptigi zaman sen kızlara bak ev de bugün dağınık kalsın ben bugün kendime bakcam akşama da yemeğe çıkar dersin bı daha şaka falan yapmaz :) 

Esin için değil ama psikolojik olarak kendine gelmen mantıklı olabilir canım çok daha yipranmadan
0 oy
tarafından
Benimki bir laf etse on laf işitir bazen şaka yaptım der bende şaka yaptım derim lafı yapıştırırim 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Walla onu bunu bilmem de birak evi b.ok gotursun sen iki makyaj sacina bi sekil ver bacim.kimse ay hayatim bana cok guzel temizlik yaptin oyy kurbannoldugum o tuvaleti ne guzel ovdun yillarca demicek.kendine bak sür ojeni yap makyajini makuaj dedgmde bi rimel bi kalem hafif bi ruj.
0 oy
(561 puan) tarafından
Bi gun çocukları babalarina birak kendine vakit ayır bide o tadina baksın :D baska yolu yok bunun :D
0 oy
(265 puan) tarafından
15 aylık ikiz kız annesi olarak yaziyorum sana bakımsız demesi için o çaresizliği yaşaması lazm.benm haricinde 4 yaşında bir kızım daha var.ve 5 dk otursam lükse kaçıyor yüzümu en son bı yıkama jeliyle nezamn yikadm hatırlamıyorum az kaldı ins.ama üst başa dikkat ediyrum günlük degisiyorum.temiz olmak ince cizgim :) bide kg veriyorum buara kendimi daha iyi hissediyorum.saclarimi zaman olursa kendim boyuyorum eşim oldugunda.saclarimi bile kendim kesiyorum artık videoları izleyip.dsari çıkma imkanım hiç yok.yani bı  kakül kesmek bile havami değiştiriyor.ve temizlik ve işine gelirsek bacım durumun varsa hemen bı robot al.elim ayağım oldu günde 5 kere yemek yediriyorum Mak. Birini alsam 2 sini alamiyordum.koy temizlesin.bukadar uzun yazdım çünkü yalnız değilsin.ve bu yaptıklarım fikir olsun diye.Rabbim kolaylık versin.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 390 göst.
0 oy
6 cevap 491 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde 341166 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zhramt (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 762 göst.

Kategoriler