0 oy
378 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
Hanımlar sanırım bende de yukarıda yazdığım durum var hangi doktora gitmem gerekiyor ve ameliyatı zor mu merak ediyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
O nasil oluyor ya 
-Reklam-
0 oy
(90 puan) tarafından
Nasıl anladınız?
(17 puan) tarafından
Hamileliğimde alttan muayene olduğumda doktor söyledi
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Gorumcem oldu kadin dogum rahim sarkmasi mesane üroloji biliyorum tamda emin değilim canim
(17 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(519 puan) tarafından
Canim oncelikle gecmis olsun bildigim kadariyla msne ameliyati yapilmiyor bende rahim msne yapisikligi var 6 yildir bir islem uygulanmadi nette arastirdim kadariyla mesane cok ince yapiya sahip diye ameliyati olmuyormus
(17 puan) tarafından
İdrar kesesi sarkması var dedi doktorum , çok küçük bir operasyon dedi ama olan kişilerden bilgi almak istedim yinede
(519 puan) tarafından
He iyi ozaman benim durum farkli yapisiklik var o yuzdn birsey yapamiyolr bi yerde okudum idrar zari ince oldugundan ameliyat edilemiyormus
(17 puan) tarafından
Size de çok geçmiş olsun
(519 puan) tarafından
Teşekur ederim hayirli geceler
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Canim benim annem fakultede oldu istanbulda. Alttan kapali mikroceraahi ile ameliyat yapmis doktor sanirim. Yani hastanden ciktiginda oyle distan dikisli yarasi yoktu.  Doktor ben icerden yaptim dikislerin orda demis. Korkulcak bi ameliyat degik. Erteleme vakitlice ol inşallah 
(17 puan) tarafından
Hangi bölüme gitmisti anneniz , kadın doğum mu
(1,776 puan) tarafından
Evet canim ama cerrahpasaya
(17 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
5 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glsn (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
+1 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
5 cevap 197 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmasavas (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,310 soru

24,152,184 cevap

334,964 kullanıcı

...