0 oy
371 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından
Kızlar 3 gündür basımda bi agrı vardı bugun de eklemlerimde basladı eşimin abisi yurt dışında yasiyor onun getirdiği testlerden yaptım pozitif cıktı şimdilik iştahım acık tat koku kaybı yok 2 yasında oglum var onun için de cok endişeliyim zaten 1 haftadır hastaydı umarım onu etkilemez siz nasıl gecirdiniz semptomlarım dahada ilerlermi oglumu nasıl koruycam acıkcası korkuyorumda cok

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah evladına bildirmeden anlatmanı sağlasın canım 
(76 puan) tarafından
Sagol canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(163,582 puan) tarafından
allah sifa versin
(76 puan) tarafından
Allah Razi olsun canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(76 puan) tarafından
Amin cok sagol canım
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Rabbim şifa versin
(76 puan) tarafından
Sagol canım
0 oy
(4,385 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah 
(76 puan) tarafından
Amin canım cok sagol
0 oy
tarafından
Ben olmadim sanirim cok grip atlattik ama corona olduk mu hic bilmiyorum belkide olduk ayakustu atlattik 
(76 puan) tarafından
İnşallah hiç bulaşmaz canım cok değişik bi hastalık
tarafından
Insallah canim ama artik gripten bi farki yok diyorlar ya
(76 puan) tarafından
Herkesi farklı etkiliyor sanırım benimde psikolojikmi bilmiyorum iç organlarım kalbim midem tuhaf
0 oy
tarafından
Oglumun bugun son dun test verdik negatife donmus ilk gun bogazi aciyodu hasizlik vucut agrisi vardi ikinci gun burnu tikandi biraz nefesim daraliyo dedi sonra hafif girbe dondu agrisiz sizisiz gecirdi elhamdulillah sadece 2gun biraz korkum vardi ateside cikmadi limonlu sirkeli su surekli c vitamini destegi tarhana corbasi tavuk suyu corbasi falan yap kendine canim gecmis olsun
(76 puan) tarafından
Cok gecmiş olsun sizede canım insan kendinden cok cocuklara endişeleniyor bizimki de iştahı bir haftadır hiç yok üç bes kasık zar zor yediriyorum herseyi dişide cıkıyor inşallah etkilenmez tek duam bu
tarafından
Sukur oglumda istah kaybi olmadi bide benim oglan 14yasinda en azindan derdini anlatiyo kendini biliyo dislerdende huysuzluk istah kaybi yapar korkma sen dikkat et yedirebildigin kadar yedir ozellikle kemik suyu tavuk suyufalan tarhan koy tarhanasi varsa onuda yap ekmek dogra minikce az az yedir kuzu
0 oy
tarafından
Allah şifa versin bizde 1 hafta önce yakalandık. Malesef aynı evin içinde yaşayan herkes oluyo. Bebeginiz de olabilir. Benim 2 bebegimde oldu biri 18 aylik biri 5 aylıktan. Dikkat et atesi 40 a yükselecek calpol ve pedifen bulundur evde dönüşümlü verirsin.
(76 puan) tarafından
Yaa cok gecmiş olsun inanın cok korktum şimdi eşimden takviye istedim cabuk hasta olmaz normalde ama 1 haftadır ates iştahsızlık var bagısıklıgı düşük olduğu için korkuyorum
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bende ya domuz gribi ya korona oldum ama teste gidemedim bilmiyorum ne olduğunu normal grip değil orası kesin. Pazar günü arakadasla pazara gittik Çarşamba belirtiler başladı bende. İlk gün üşüme halsizlik yorgunluk falan vardı Perşembe günü baş ağrısı eklem ağrıları sırt bel ağrıları dayak yemiş gibiydim sanki dünden beri de burnum tıkalı ama sürekli akıyor ve öksürüğüm var boğazım acıyor. Benden sonra beraber gittiğim arkadaşımda da aynı belirtiler başladı şuan o da çok fena ve Hala devam ediyor geçmedi kizlarima geçecek diye evde maskeyle geziyorum gece bile maskeli uyuyorum yanıma geldikleri için.

Ben turşu suyu içiyorum ayvalı ıhlamur içine bal ve limon sıkıp içiyorum portakal mandalina kivi nar vs vs c vitaminli meyveler ye bolca. Bide öksürük için biraz soğan doğra içine bal köy karıştır bir gün beklet sonra soğanı süz balı ye kaşık kaşık öksürüğe iyi geliyor.
(76 puan) tarafından
Cok gecmiş olsun rabbim sifa versin su an benim belirtilerimde tıpkı sizinki basladı çift maske takıyorum evde ama dün ondan önceki günlerde maalesef oglumla aynı bardagı bile paylaştım sarıldım öptüm kucagımda uyuttum  inşallah gecmez tek duam bu
0 oy
(602 puan) tarafından
Rabbim şifa versin 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm
0 oy
tarafından
Bende yeni döndüm riksiz oldum 15gindir hasta 11aylik kızım mahvoldum ama geçti yani sadece koku yok bende parol içtim bol c vitamini bide çok uyudum bulduğum her fırsatta uyudum çok şükür elhamdülillah geçti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 212 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
15 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 671 göst.
5 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Nurtuba (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 441 göst.
28 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde Yasemene (149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,023 soru

24,191,875 cevap

336,935 kullanıcı

...