0 oy
682 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kizlar eve çaya misafir geldiği zaman misafir geldikten ne kadar sonra çay koyarsınız ve ben genelde bi çeşit başta bi çeşit börek kurabiye kek vs yaparım misafirim gelince ama çayın yanına pasta gitmiyor ayrı ayrı ikram etmek de istemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ikram sıralamasını ha yine ben genelde çay ile beraber ikramliklari koyuyorum nadiren gazlı içecek eğer gazlı içecek vermezsem en son kahve yapıyorum 

13 Cevaplar

+1 oy
(163,351 puan) tarafından
valla annem ne hazirlarsa masaya koyardi ordan tabaklara doldurup alirlardi
tarafından
++++++++
(7,617 puan) tarafından
Aynen sevda bizde de adet öyledir kim hangisinden ne kadar yiyecekse alsın
tarafından
Kesinlikle hem masa zengin gözüküyor gelen misafir arzu ettiği kadar alıyor
(163,351 puan) tarafından
kolaylikda oluyo
-Reklam-
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Misafr gelmeden cayi demlerim.hazir olur.braz otrr hemen ikram ederim.yannda ne yaptiysam heosini veririm tabaga koyup.en sonda severlerse bi kahve yanina lokum yada cikolata tamam
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Çayla birlikte tüm yaptığım ikramlıkları servis yaparım biraz zaman geçtikten sonra falan da kahve yaparım
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Ortaya servis yaparım önüne tabak koyarım istediğinden alır herkes. Misafir geldikten yarım saat sonra falan servis yaparım 
0 oy
tarafından
Yaptıklarımızı ortaya güzel bir şekilde koyarız herkes istediği kadar alır 
0 oy
tarafından
Çayın yanına yaptığım şeyleri koyarım. Biraz vakit geçince çerez gitmeden kahve de yaparım. Bazen evde fazla meyvem varsa meyve de cikaririm
0 oy
tarafından
Ne yaptiysak koyarız biz fakat kremalı pasta en son veririz. Tabakları degisiriz 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Misafir gelmeden çayı üstüne atarim masam hazir olur açık büfe self servis var bende:)
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Biz önce kahve yapariz varsa yanina çikolata draje sonra cay yanina ikramliklar en sonda meyve 
(1,780 puan) tarafından
Bende aynen böyle yapıyorum
(7,470 puan) tarafından
Bizde hep boyle yapilir genelde
0 oy
(495 puan) tarafından
Haberli iseler gelmeden ayarlarim cayimi habersiz geldilerse geldiklerinde yaparim dedigim gibi habersiz iseler gofret bisguvi fln koyarim hberlilerse kek borek fln yaparim meyve koyarim meyveden sonra oturmaya devm ederlerse kahve yaparim
0 oy
tarafından
Ne hazırlamışsam masaya koyarım herkese servis tabağı koyarım kim neyden ne kadar isterse alsın yesin 
0 oy
tarafından
Kişiden kişiye deyisir bende erkekliyse gelen misafir herşey hazır olur çay da gelen bayan sa çok kasmam beraber hazırlanır ne isterse tabaklanir çay kahve sorarım hiç kendi evleri gibi içeriz 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Çayı koyarim cayın yanina da tabaklara koyarim canim ne hazırladiysam

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 262 göst.
14 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nimbus (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
5 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde tbal (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
27 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (6,108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,403 soru

24,071,827 cevap

330,697 kullanıcı

...