0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar bi ara vesvese diye konu acmistim cok vesvesem vardi simdi azaldi ama bu sefer cok farkli bisey geldi basima sacma sapan herseye guluyorum herseye gulesim geliyor tutamiyorum kendimi kafayimi yedim sizce

7 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Evet muhtemelen 
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Psikologa görün
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Bence buraya biraz ara ver ve bi psikologla gorus rahatlarsin
0 oy
(163,382 puan) tarafından
yani terapiste gidin bence
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Tam sinirdasin sanırım önlemini al 
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Ben canım çok yandigi zaman gülerim saçma sapan. O an öyle yapasim varmış demekki der geçerim. Ama sürekli oluyorsa garip haller bilemem yani hemen psikolojimizi bozmayalım kendimizi tanıyalım önce. Belkide normal bize anormal olan size.
(11 puan) tarafından
Hamileyim ruh halim cabuk degisiyor anlamiyorum
(3,004 puan) tarafından
Belki ondanda olmuş olabilir eğer skntilarin varsa zorlanmış olabilirsin bazen ağır gelir bazı şeyler sakin olmaya çalışın insallah
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Ben canım çok yandigi zaman gülerim saçma sapan. O an öyle yapasim varmış demekki der geçerim. Ama sürekli oluyorsa garip haller bilemem yani hemen psikolojimizi bozmayalım kendimizi tanıyalım önce. Belkide normal bize anormal olan size. Vesvese normal değil ama dualar var bunun için eğer okuyabiliyorsan günlük oku allahin izniyle şifa olur herşeyi çok düşünme.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
29 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde azracerenkibaroglu (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
2 cevap 164 göst.

Kategoriler

1,470,401 soru

24,085,412 cevap

331,441 kullanıcı

...